Transformacija tretmana mišićno-koštanog sustava

Pogledajte cijeli video

Najveći uzrok dugoročne nesposobnosti.

Mišićno-koštani poremećaji najveći su uzrok invaliditeta. Usprkos utrošenim milijardama, problem se samo pogoršava. Najnovije medicinske smjernice odlučno preporučuju terapiju vježbanjem kao prvi izbor tretmana za mišićno-koštane poremećaje umjesto skupljih operativnih zahvata.

Mi to možemo riješiti

Mi stvaramo tehnologiju koja mijenja zdravstveni tretman mišićno-koštanog sustava. Surađujemo s bolnicama, ortopedskim centrima, klinikama za fizikalnu terapiju i drugim centrima koji nude potpuna i najsofisticiranija rješenja u ovom području medicine.

Mjera i kontrola

Pokret može biti vrlo efektan lijek u tretmanu mišićno-koštanih problema, ali previše lijeka može biti štetno, a premalo neće imati željeni učinak. Tako je i s pokretom. Zbog toga je glavna komponenta uspješnog napretka liječenja sposobnost kvantifikacije i kontrole svih varijabli u terapijskim vježbama.

Naše rješenje

EVE vaš virtualni asistent

Danas uloga fizioterapeuta podrazumijeva mnogo više od samog tretiranja pacijenata. Kako je moguće učinkovito planirati, brinuti o klijentu kvaliteti i sigurnosti ?  Upoznajte EVE, virtualnog asistenta s kojim to sve postaje jednostavno i koji vam omogućuje tretman više klijenata u isto vrijeme.

Pogledajte video EVE
 

Budućnost kralježnice i ortopedska njega

Preuzmite našu brošuru