Ortopedski centri

Nove poslovne mogućnosti

Obično se jedan od deset pacijenata koji traže pomoć zbog mišićno-koštanog bola upućuje na operaciju. Ostali se upućuju na neoperativne tretmane, većinom fizioterapiju. Budući da su današnje  strukturirane i profitabilne fizioterapijske usluge često komplicirane, nudi ih mali broj ortopedskih centara. David Solution terapija vježbanjem otvara nove mogućnosti za ortopedske centre s cjelovitim rješenjem za profitabilno zadržavanje pacijenata.

Pretvorite neoperativne usluge u novi profitni centar

David Solution može pretvoriti fizioterapiju u medicinski i ekonomski uspjeh. Strukturirani programi, sprave s automatskim prilagodbama jednostavne za korištenje i vizualna povratna informacija minimaliziraju intervencije terapeuta, a maksimaliziraju protok pacijenata. Automatsko prikupljanje podataka bitno smanjuje birokratske zadatke i predstavlja novu razinu dokaza u ishodima tretmana.

Saznajte više o našoj soluciji >

„Kod problema degenerativnih zglobova pokazalo se da terapijske vježbe mogu biti jednako efektne kao operacija, ali uz manje troškove i rizike od komplikacija“.

Mislite unaprijed

Novije studije pokazuju kako aktivna terapija može biti jednako efektna kao operacija u tretmanu mnogih zglobnih problema. Treće strane, poput osiguravajućih društava, vode računa o tim novim otkrićima. Medicinski su vodiči u nekoliko zemalja počeli preporučivati aktivnu terapiju kao prvi izbor u liječenju tih problema ako nije indicirano drugačije. Ortopedski centri koji uključuju dokumentirane programe u skladu s tim smjernicama smatraju se naprednim partnerima.

Pristupačna visokokvalitetna njega

Kvalitetan tretman ne treba biti skup.  Naša solucija omogućuje fizioterapeutima da se mogu fokusirati na motivaciju i ukupno stanje pacijenta dok moderna tehnologija vodi brigu o preciznom i sigurnom kontinuiranom radu. Time se povećava zadovoljstvo pacijenta bez povećanja troškova. Zapravo, trošak po pojedinačnom tretmanu znatno je niži nego u tradicionalnoj fizioterapiji. Većina manualnog rada napravi se tijekom prvog, uvodnog posjeta klijenta. Nakon toga se takav rad terapeuta dramatično smanjuje pa se on može posvetiti zadatcima u kojima je nezamjenjiv.

„Glavni razlog zašto je David Solution profitabilniji od tradicionalne fizioterapije je njegova mogućnost da pruži jednaku ili bolju razinu usluge uz manje ljudskih resursa“.

Pretvorite svoje pacijente u članove

Pacijenti su brzo potaknuti  jednostavnošću kojom se David Solution primjenjuje. Nakon samo nekoliko posjeta mogu sami izvoditi svoju rutinu bez ikakve praktične pomoći osoblja. Time se otvara potpuno nova poslovna mogućnost za pružatelje zdravstvenih usluga: model članstva za bivše pacijente i druge koji žele poboljšati kvalitetu života. S redovitim prihodima, ovaj model unosi stabilnost u vaše poslovanje, a visoka razina zadovoljstva članova jamči njihovu privrženost kod svake buduće potrebe za tretmanom mišićno-koštanog sustava.

Nova solucija za preobražaj vašeg poslovanja

Saznajte više o toj soluciji putem donje poveznice. Na dnu stranice možete preuzeti vodič koji detaljnije objašnjava znanstveni, tehnički i ekonomski temelj Davidove solucije. Kontaktirajte nas za više informacija. Jedinstvenost ovoga sistema najbolje će se razumjeti kada ga sami vidite i isprobate u praksi. Neizmjerno nam je zadovoljstvo organizirati takve posjete.

Inovativni tretmani za probleme mišićno -koštanog sustava

Preuzmite našu brošuru