Bolnice

Izazovi u fizioterapiji

Fizioterapijski odjeli rijetko mogu optimalno raditi u bolnicama. Izgled odjela  može zastarjeti zbog dugogodišnjeg skupljanja neusklađenih sprava. Tretmani su često nasumično osmišljeni i koriste metode koje medicinski vodiči više ne preporučuju ili se izvode uz pomoć aparature koja nije najbolji izbor. Pružanje usluga je skupo i teško ga je podnijeti ekonomski. Uspjeh tretmana teško je reproducirati jer u velikoj mjeri ovisi o vještinama svakog pacijenta.

Nove mogućnosti

Sve su brojniji zahtjevi za fizioterapijskim uslugama jer je životni vijek sve duži i stil života je sve više sjedilački. Osim toga, postoje čvrsti znanstveni dokazi da kod mnogih problema degenerativnih zglobova aktivna fizioterapija može dovesti do jednako dobrih rezultata kao operacija. To otvara nove mogućnosti u fizioterapiji, ali aktualne tehnike i alati većinom ne mogu pratiti takav rapidni razvoj.

David Solution terapija vježbanjem jedna je sveobuhvatna platforma koja je spremna iskoristiti sve prednosti tih novih mogućnosti.

Pročitajte više o našoj soluciji >

„Novi pristup pomjera fokus na dobrobit koju dobiva pacijent i koristi samo metode koje su dokazano učinkovite, isplative i sigurne“.

Osmišljeno za učinkovitost

Platforma David posebno je osmišljena za brojnu populaciju klijenata uz automatsku individualizaciju programa, visoku kvalitetu tretmana i jednostavne izvještaje. Korištenje resursa je optimizirano zahvaljujući inteligenciji sprava i angažmanu klijenata. Kompatibilnost HL7 protokola omogućuje potpunu integraciju u sustave praćenja pacijenta.

“Un elemento fondamentale è la capacità di misurare i risultati in modi che abbiano senso sia per i pazienti che per i finanziatori”

Ulaganje koje podržava promjene u budućnosti

Tehnologija David razvijena je da traje. Potpuno funkcionalni sustavi David rade i nakon 25 godina. Svi softverski sustavi bazirani su na Linuxu i automatski se ažuriraju. Nadograđuju se nove karakteristike koje su odmah svima dostupne. Dijele se najbolja iskustva iz cijelog svijeta. Platformi se dodaje tehnologija drugih proizvođača radi pojednostavljenja prikupljanja podataka i izvještavanja.

 

 

Korist od podataka

Sistematski prikažite svoje rezultate uz minimalno korištenje resursa. Platforma David automatski prikuplja sve podatke o testovima i treninzima, upitnike putem elektroničke pošte, tableta ili pametnog telefona, a izvještaji su spremni pritiskom na gumb. Integracija HL7 protokola prenosi sve relevantne podatke u bolnički EMR sustav. Ishodi tretmana nisu važni samo za liječnike i pokrovitelje troškova; oni su od primarne važnosti za planiranje programa i  motivaciju pacijenta.

 

 

 

Saznajte više o tome kako David Solution može odvesti vaš fizioterapijski odjel u 21. stoljeće. 

Dolje možete preuzeti naš vodič tj. bijelu knjigu koja detaljno opisuje znanstveni, tehnički i ekonomski temelj Davidove solucije. Kontaktirajte nas za više informacija. Jedinstvenost ovoga sistema najbolje će se razumjeti kada se vidi i isproba u praksi. Neizmjerno nam je zadovoljstvo organizirati takve posjete.

Inovativni tretmani za probleme mišićno -koštanog sustava

Preuzmite našu brošuru