Fizioterapijski centri

Dokazi vode do neoperativnih tretmana

Čvrsti znanstveni dokazi pokazuju da operacija nije tretman izbora za mnoge zglobne probleme uključujući uklještenje ramena, probleme degeneracije koljena i nestabilnosti kralježnice. Umjesto toga, pokazalo se da su terapijske vježbe barem jednako efektne, uz znatno manje troškove i rizik od komplikacija.

  • No evidence of long-term benefits of arthroscopic acromioplasty in the treatment of shoulder impingement syndrome, S.Ketola & al, Bone Joint Res 2013;2
  • A Randomized Trial of Arthroscopic Surgery for Osteoarthritis of the Knee, Alexandra Kirkley, M.D & al, N Engl J Med 2008
  • Spinal fusion for lumbar instability: does it have a scientific basis? Muggleton JM1, Kondracki M, Allen R. J Spinal Disord. 2000

Iskoristite priliku

Ova nova otkrića otvaraju nove mogućnosti u fizioterapiji. Naša solucija nudi metode koje podržavaju medicinski vodiči. David Solution unosi kontinuitet i stabilnost u sadržaj tretmana, a korištene metode optimalne su za krajnjeg korisnika. David Solution terapija vježbanjem omogućuje jeftinije i jednostavnije podnošenje fizioterapijske usluge. Detaljna dokumentacija omogućuje precizno praćenje napredovanja i tako povećava vjerodostojnost.

David Solution terapija vježbanjem sveobuhvatna je platforma koja u potpunosti može iskoristiti prednosti ovih novih mogućnosti.

Saznajte više o našoj soluciji >

Dokažite svoj uspjeh

David Solution prikuplja sve relevantne podatke iz upitnika, crteža bola, testova i vježbi. Oni se automatski prikupljaju iz nekoliko izvora uključujući DAVID sprave, poveznice elektroničke pošte, tablete, mobilne telefone i Info-Kiosk. Prikupljanje podataka preprogramirano je prema smjeru svakog tretmana što osigurava da su svi podatci uzeti uz minimalnu ljudsku intervenciju.

Svi su podatci odmah dostupni za izvještaje i analizu. Jednim klikom može se pronaći ažurirani status svakog pacijenta. Svi relevantni podatci na razini mreže ili centra uvijek su dostupni menadžerima.

„Preventivni programi koji se baziraju na članstvu novi su izvor prihoda za centar i povećavaju odanost korisnika“.

Pristupačna vrijednost za pacijente

Kvalitetni tretman ne treba biti skup.  Naša solucija omogućuje fizioterapeutima da se fokusiraju na motivaciju i ukupno stanje pacijenta dok moderna tehnologija vodi brigu o preciznom i sigurnom kontinuiranom radu. Time se povećava zadovoljstvo pacijenta bez povećanja troškova. Zapravo, trošak po pojedinačnom tretmanu znatno je niži nego u tradicionalnoj fizioterapiji.

Većina manualnog rada napravi se tijekom prvog, uvodnog posjeta klijenta. Nakon toga se manualni rad terapeuta dramatično smanjuje pa se on može posvetiti zadatcima u kojima je nezamjenjiv.

Pretvorite svoje pacijente u članove

Pacijenti se brzo potaknuti jednostavnošću kojom se David Solution primjenjuje. Nakon samo nekoliko posjeta mogu sami izvoditi svoju rutinu bez ikakve praktične pomoći osoblja. Time se otvara potpuno nova poslovna mogućnost za pružatelje zdravstvenih usluga: model članstva za bivše pacijente i druge koji žele poboljšati kvalitetu života. S redovitim prihodima, ovaj model unosi stabilnost u vaše poslovanje, a visoka razina zadovoljstva članova jamči njihovu privrženost u budućim situacijama kada im bude potreban tretman mišićno-koštanog sustava.

Upravljajte svojim centrom – bilo kad i bilo gdje

Usluga u oblaku EVE srce je cijele platforme EVE. Sve informacije o treningu pohranjuju se na softveru poslužitelja i omogućuju potpunu analizu podataka o tretmanu. Kao pravoj usluzi u oblaku, sustavu se može pristupiti mrežnim pretraživačima s bilo koje lokacije. Usluga u oblaku nudi nekoliko različitih funkcija. To uključuje analizu profila, praćenje kvalitete svakog pokreta kao i kvalitativnih i kvantitativnih podataka za vođenje centra.

„Svi su podatci odmah dostupni za izvještaje i analizu. Jednim klikom može se doći do ažuriranog statusa svakoga pacijenta“.

Strukturirani pristup

Nema više proturječnih rezultata od jednog do drugog pacijenta, od jednog do drugog terapeuta. Individualizirani se programi mogu strukturirano i sustavno primjenjivati jer se svi parametri kvantificiraju i kontroliraju. Programi se temelje na primjerima izrađenima prema dijagnozi i testovima čime se minimalizira vrijeme potrebno za planiranje, a dobiva se visoka razina predvidivosti ishoda tretmana.

Saznajte više >

Inovativni tretmani za probleme mišićno -koštanog sustava

Preuzmite našu brošuru