A mozgásszervi rendellenességek ellátása átalakul

Videót nézni

A csökkent mozgásképesség legfőbb oka

A mozgásszervi elváltozások a mozgásképesség csökkenésének a legfőbb okai. Annak ellenére, hogy nagyon sok pénzt irányul erre a területre, a probléma egyre súlyosbodik. A legfrissebb szakmai ajánlások határozottan javasolják, hogy elsősorban mozgásterápiával kezeljük a mozgásszervi elváltozásokat a sokkal drágább műtéti megoldások helyett.

Meg tudjuk oldani

Olyan technológiát hoztunk létre, mely megváltoztatja a mozgásszervi panaszok kezelését. Kórházakkal, központokkal, rehabilitációs rendelőkkel és sport klubokkal dolgozunk együtt a szakma legteljesebb és legkifinomultabb megoldásaival. A kompromisszumok nélküli biomechanika intelligens technológiával kombinálva kiszámítható és dokumentált eredményeket hoz magas termelékenység mellett

Adagolás és ellenőrzés

A mozgás nagyon hatásos gyógyszere a mozgásszervi problémáknak, azonban mint minden gyógyszer esetében, a túl sok káros, a túl kevés pedig hatástalannak bizonyul.Így a legfőbb eleme a sikeres fejlősésnek, hogy mérhető és kontrolálható legyen a terápiás pogram.

Fedezze fel megoldásunkat

Az adat minőséget és eredményességet épít

A DAVID solution a teljes kezelést irányítja-segít a betegek besorolásában, automatizálja a terápiás programok tervezését, végig kíséri az egyéni gyakorlatok kivitelezését és adatokat szolgáltat az eredményességről. Segít a terapeutáknak a legjobb döntések meghozatalában és motiválja a betegeket a rehabilitációs időszakban. Minősségellenőrzési és kihasználtsági adatok tekintetében online, azonnali segítséget nyújt az operációs vezetéshez is.

Videót nézni
 

Exercise Therapy Podcast

DAVID új Podcast sorozata érdekes beszélgetéseket kínál a gyakorlati terápiával kapcsolatban. Tanuljon különböző témákról szakértőktől a világ minden tájáról.

A mozgásszervi rendellenességek ellátása átalakul

Töltse le fehér könyvünket