Adat vezérelt tréninggépek a gerinc, a váll, a csípő és a térd kezelésére

A mozgásszervi ellátás átalakítása

Videót nézni

Fedezze fel a DAVID tréninggépek világát

A DAVID a hát, a váll, a csípő és a térd számára kínál tréninggépeket. A rehabilitáció legfejlettebb technológiájával a DAVID piacvezető az adat vezérelt eszközalapú mozgásterápia területén.

Kutatások alátámasztották, hogy a mozgásterápia az elsődleges kezelés a mozgásszervi panaszok kezelésében. A DAVID adat vezérelt, eszközalapú fizioterápiás berendezéseit hát- és nyakfájós, vállfájós, valamint csípő- és térdfájós betegek számára tervezték. Az all-in-one koncepció tudományosan bizonyított orvostechnikai készüléket és EVE szoftvert (SaaS) tartalmaz a terapeuták és a betegek számára.

 

 

Az tréning gépeink mögött álló technológia

Egy jól megtervezett gyakorlat megelőzi a káros mozgásokat, kíméletes az ízületekhez, ellenben nagymértékben terheli az izmokat, és könnyen egyénre szabható. Mérnökök és sportszakemberek tapasztalt csapata tervezi orvostechnikai edzőgépeinket, a legfejlettebb rehabilitációs technológiát előállítva.

A DAVID gépek mérési funkcióval rendelkező elektromechanikus rehabilitációs eszközök (1m orvosi osztály) (93/42/EGK irányelv).


Technológia és tervezés

Terápiás szoftver – EVE Platform

Az átfogó EVE szoftverplatform (több mint 20 különböző nyelven elérhető) az egészségügyi szakemberek számára elengedhetetlen a terápiás eszközök kezeléséhez. A szoftver tréning sablonokat hoz létre, elemzi a betegek eredményeit és nyomon követi a betegek teljesítményeit. A szoftver mesterséges intelligenciát és a betegek bio-feedback- jén alapuló algoritmusokat használ. Az EVE szoftvert úgy tervezték, hogy minimalizálja a terapeuták adminisztratív terheit, így a páciensekre koncentrálhassanak.

  • Beteg felvételi automatizálás – Email és szöveges beteg felvételi űrlapok és funkcionális eredmények a betegeknek
  • Funkciómérés – Ízületi mobilitás és izometrikus tesztfunkciók
  • Terápiás szoftver – Egyszerűen dokumentálja a kezeléseket napi jegyzetekkel
  • Tréning programok – Tréning programok automatizálása mesterséges intelligencia segítségével
  • Otthoni gyakorlatok – Otthon végezhető gyakorlatok
  • Egészségügyi kérdőívek – Egészségügyi kérdőívek digitalizálása

EVE szoftver

A betegek bevonása az EVE mobilalkalmazással

Az EVE applikáció egy interaktív mobilalkalmazás az tréning adatok nyomon követésére és az edzésprogramok megosztására. Ez a betegbarát alkalmazás hatékony módja annak, hogy a klinika páciensei közvetlenül kommunikáljanak a terapeutával, és minimalizálja az adminisztratív terheket. Az EVE alkalmazás számos területen segít, többek között:

 • Útmutatás és nyomon követés az otthoni gyakorlatokhoz
 • Beszélgetés a terapeutával vagy a csoporttagokkal
 • Kezelje időpontjait terapeutával vagy a csoportos részvételét
 • Feladat modul értesítésekkel az egészség javítása érdekében
 • A tréningi eredmények és riportok áttekintése

DAVID Akadémia trénerek, klinikavezetők és egészségügyi szakemberek számára

A DAVID Academy egy e-learning platform, amely tanfolyamokat, információkat és videókat tartalmaz arról, hogyan lehet a legtöbbet kihozni a DAVID edzőgépekből és az EVE szoftverből. Megtanulhatja a páciens helyes beállítását az eszközökön, a mobilitási és izomerő tesztek elvégzését, a gyakorlatok helyes kivitelezését, valamint a tréninggel és a teszteléssel kapcsolatos ellenjavallatok megértését. Megismerkedik továbbá az EVE funkcióival és a terápiás szoftver gyakorlati felhasználásával. Minden tanfolyamról hivatalos DAVID e-learning tanúsítványt kap. Az online tanulási környezet több nyelven elérhető a világ bármely DAVID-felhasználója számára.

DAVID Akadémia

Sikeres üzleti modell az adat vezérelt eszközalapú mozgásterápia révén

Hogyan különböztetheti meg központját a többitől, és hogyan teheti nyereségessé a mozgásterápiába való befektetést? Adjon értéket az érintett felek számára, és hozzon létre sikeres üzleti modellt fizioterápiás központok, csontkovács rendelők, kórházak, rehabilitációs központok, edzőtermek és idősek otthona számára.

A DAVID edzőgépek hatása

A DAVID az 1980-as évek óta fejleszt edzőgépeket fizioterápiás központok, kórházak, csontkovács rendelők, rehabilitációs központok, idősek otthona, fitneszközpontok és katonai bázisok számára. A DAVID világelső az adat vezérelt edzőberendezések terén, és több mint 600 gépparkot telepített egészségügyi létesítményekbe Európában, Észak- és Dél-Amerikában, Ausztráliában és Ázsiában.

A legmodernebb edzőgépeket Finnországban (Európában) gyártják, és számos validációs és eredményalapú tudományos cikk támasztja alá.

Ajánlások

Olvassa el a világ vezető sebészeinek, orvosainak, terapeutáinak és vállalkozóinak tapasztalatait világszerte.

Referenciaközpont keresése

A mozgásszervi rendellenességek ellátása átalakul

Töltse le fehér könyvünket