Önnek tervezve

A rehabilitációs technológia új generációja.

A sporttudományban gyökerező David technológiát az élsportolók legmagasabb igényeinek kielégítésére fejlesztették ki. Ehhez kompromisszumok nélküli biomechanikai megoldásokra volt szükség. A David eszközök legújabb evolúciós verziója , intelligens technológián alapul, automatizált beállításokkal és felhőalapú szoftverrel.

A rendszer alapja

Az EVE platform vezérli a teljes kezelési folyamatot, végigvezet az egyes gyakorlatokon, és összegyűjti az összes adatot a kiértékeléshez. Segíti a terapeutákat abban, hogy jobb kezelési döntéseket hozzanak, és motiválja az ügyfeleket a gyógyulási útjukon.

 

 

 

Gépi tanulás

Kiváló minőséggel, átfogó adatokkal a David most a mesterséges intelligenciát (AI) használó adatelemzés következő szintjére lép. A kifinomult gépi tanulási algoritmusok és a gyorsan növekvő betegadatok felhasználásával a David AI-motorja optimalizálja az adatgyűjtési eljárást, megkeresi a hasonló kezelési reakciókkal rendelkező betegek alcsoportjait, megjósolja a kezelés kimenetelét, és optimalizálja a kezelést a kezelési időszak különböző szakaszaiban.

Optimalizált biomechanika

A jól megtervezett gyakorlat megakadályozza a káros mozdulatokat, kíméletes az ízületekhez, de erősen kimeríti az izmokat, és mindenki számára könnyen finomhangolható.

Olvasson bővebben

Teljes integráció

A DAVID irányítja a szoftverfejlesztés, az eszköztervezés és a gyártás minden aspektusát. Ez garantálja az összes technológia teljes integrációját és a legkielégítőbb ügyfélélményt.

Olvasson bővebben

A gerinc- és ortopédiai ellátás jövője

Fehér könyvünk letöltése