Testösszetétel

Az EVE szoftverbe integrált InBody technológia

Az emberek végre észreveszik: a testösszetétel használható az egészség mérésére; a BMI nem az. Még a New York Times is cikkeket közöl a BMI buktatóiról és pontatlan felhasználásáról. A szakemberek már döntöttek: ha az egészség és a fitnesz élvonalában akarsz lenni, akkor foglalkoznod kell a testösszetétel elemzésével. Ehhez olyan eszközre van szükséged, amely a testösszetételt méri.A legnépszerűbb testösszetétel-mérő eszközök közé tartoznak a bioelektromos impedanciaelemzést (BIA) alkalmazó eszközök. Az InBody készülékek teljes mértékben integrálódnak az EVE szoftverbe, ami biztosítja, hogy az összes testösszetétel-adat a páciens aktájában kerüljön tárolásra.

Bővebben a BIA technológiáról

 

Az InBody 770 testösszetétel-elemző készülék

Az emberi test négy összetevőből áll: vízből, fehérjéből, ásványi anyagokból és zsírból. Minden embernél más-más mennyiségben van jelen ez a négy összetevő, olyan tényezők függvényében, mint az életkor, a nem és az életmódbeli szokások. A testösszetételt gyakran használják az általános egészségi állapot meghatározására. A kéz- és lábelektródákon keresztül biztonságos, alacsony szintű áramot küldenek a testen keresztül. Az áram által keltett impedanciát mérik, és ebből következtetnek a test összetételére.

Az InBody 770 testösszetétel-elemző készülék tanulságos egészségügyi adatokat szolgáltat, amelyek felhasználhatók az egyének oktatására és ösztönzésére, hogy javítsák egészségüket és jólétüket. Az orvosok, fitnesz- és táplálkozási szakemberek is használják ezeket az adatokat a fejlődés pontos nyomon követésére, a programok érvényesítésére és optimalizálására, valamint ügyfeleik motiválására.

Az InBody termékek CE-jelöléssel és az orvostechnikai eszközökre vonatkozó, ISO-szabványoknak megfelelő tanúsítvánnyal rendelkeznek. Az InBody termékek 98,4%-os korrelációt mutatnak az arany standard DEXA készülékkel, és világszerte számos orvosi környezetben használják őket.

A végső elemzés

Az InBody testösszetétel-jelentés részletes és pontos elemzést nyújt a test összetevőiről. Az InBody 770 testösszetétel-elemző túlmutat a megszokott testösszetétel-elemzésen, és mélyebben megvizsgálja a testnedveket, amelyek: fontosak a sérülések, a folyadékvisszatartás és a gyulladások nyomon követésében. Ez lehetővé teszi az egészségügyi szakemberek számára, hogy átfogó képet kapjanak a páciens egészségi állapotáról, és személyre szabott kezelési tervet készíthessenek a beteg vagy az ügyfél számára. Az InBody 770 teljes mértékben integrálódik az EVE szoftverbe, biztosítva, hogy az összes testösszetétel-adat a beteg aktájában tárolásra kerüljön. A színes, könnyen értelmezhető jelentés PDF formátumban is kinyomtatható.

Becslések nélkül

Az InBody a számítások során nem használ nemre vagy életkorra vonatkozó becsléseket. A testösszetételi eredmények csak az impedancia vizsgálatával születnek meg. Ezért nincs szükség empirikus egyenletek vagy statisztikai adatok használatára.

60 MÁSODPERCES TESZT

Mérje meg a zsírtömeget, az izomtömeget és a test vízháztartását, kevesebb mint egy perc alatt. Mindössze annyit kell tennie, hogy rááll a talplemezre, és megfogja a kézi elektródákat.

Az InBody a következő szakembereknek ideális eszköz:
 • Orvosi és fitnesz szakemberek, akik fizikai rehabilitációval, idősekkel vagy profi sportolókkal foglalkoznak.
 • Fitnesz szakemberek, akik tanácsot adnak a fizioterápiás és diétás programokra vonatkozóan
 • Dietetikusok, akik tanácsot adnak a diétás programokról.
 • Szépségipari szakemberek, akik tanácsot adnak ügyfeleiknek az egészséges életmód fenntartásával kapcsolatban.

Jelentés megtekintése

Vérnyomásmérő

Becslések szerint a magas vérnyomásban szenvedő felnőttek 46%-a nem tudja, hogy magas vérnyomása van. A magas vérnyomásban szenvedő felnőttek kevesebb mint felét (42%) diagnosztizálják és kezelik. Körülbelül, minden ötödik felnőtt (21%) magasvérnyomás-betegségét kontroll alatt tartják. A nem fertőző betegségekkel kapcsolatos egyik globális célkitűzés a magas vérnyomás gyakoriságának 33%-os visszaszorítása 2010 és 2030 között. (Egészségügyi Világszervezet).

A BPBIO750 egy pontos, nem invazív, teljesen automatizált és könnyen kezelhető vérnyomásmérő. A mérési testhelyzet korrekciója mozgó mandzsettával és mozgó könyökérzékelővel, a könnyű önmérést segítő kijelző, valamint a bal és jobb kar mérésére alkalmas, ergonomikus szerkezet lehetővé teszi, hogy Ön a vizsgálathoz ideális helyzetben legyen.

A BPBIO750 hasznos klinikai információkat szolgáltathat a különböző betegcsoportok aktuális egészségi állapotáról; nemcsak a magas vérnyomással diagnosztizált betegekről, hanem a magas vérnyomással nem rendelkező betegekről is.

 • A biztonság fokozása: A vérnyomás ellenőrzése és különösen a magas vérnyomás szűrése, fokozza a biztonságot az edzésprogramok tervezésekor.
 • Szélesebb körű egészségügyi információk: A vérnyomás fontos egészségügyi változó. A vérnyomás változásainak észlelése segíthet abban, hogy a betegeket vagy ügyfeleket további vizsgálatokra irányítsa.
 • Önmérésre is alkalmas: A BPBIO 750-et úgy tervezték, hogy olyan egyszerűen használható legyen, hogy a megfigyelést önállóan is el lehessen végezni.

Stadiométer

A BSM170B stadiométer egy rendkívül pontos és könnyen kezelhető digitális stadiométer. Bluetooth-képessége lehetővé teszi, hogy párosítható legyen az InBody 770 készülékkel, így biztosítva, hogy a felhasználó a lehető legpontosabb és legprecízebb testösszetételi eredményeket kapja.

 

Vérnyomás jelentés

A vérnyomásjelentés különböző paramétereket tartalmaz, amelyek leírják az Ön szívének és artériáinak egészségét és működését. A vérnyomásgrafikon könnyen értelmezhető értékelést nyújt az aktuális vérnyomásról. A jelentés lehetővé teszi a vérnyomás tendenciájának nyomon követését is a korábbi mérések grafikonjának segítségével.

Mérhető paraméterek:

 • Szisztolés vérnyomás
 • Diasztolés vérnyomás
 • Pulzus
 • A.P = átlagos artériás nyomás
 • P = Pulzusnyomás
 • R.P.P = Pulzusnyomás és Szisztolés vérnyomás terméke

A zsírszövet és az izom közötti egészséges egyensúly létfontosságú az egészség és a jó közérzet szempontjából.

A mozgásszervi rendellenességek ellátása átalakul

Töltse le fehér könyvünket