Ügyfélszolgálat

Üdvözöljük a DAVID ügyfélszolgálatán

A DAVID-nál az Ön sikere iránti elkötelezettségünk túlmutat az elsőosztályú termékek értékesítésén. Tudjuk, hogy a folyamatos támogatás elengedhetetlen az Ön elégedettségéhez és a módszerünkkel kapcsolatos lehető legjobb tapasztalatokhoz. Elkötelezett ügyfélszolgálati csapatunk az ezen úton tett minden lépésében segítségére van.

DAVID Akadémia: DAVID: A szakértelem magas szintre emelése

A DAVID Akadémia az Ön eszköze a speciális képzésekhez és információkhoz, melyek célja, hogy mélyreható ismeretekkel ruházza fel Önt termékeinkről és technológiáinkról. Akár egészségügyi szakember, akár forgalmazó, akár egy egészségügyi intézmény tagja, a DAVID Academy személyre szabott tanfolyamokat kínál az Ön tudásának fokozására. Merüljön el teljeskörű tananyagunkban, és szabadítsa fel a DAVID módszerben rejlő teljes potenciált.

További információ

Karbantartás: Optimális teljesítmény biztosítása

Tudjuk, hogy az Ön DAVID-gépeinek megbízhatósága és teljesítménye a legfontosabb. Karbantartási részlegünk értékes betekintést nyújt a rutinszerű karbantartásba, a hibaelhárításba és tippeket ad, hogy eszközei továbbra is a lehető legjobban működjenek. Tájékozódjon a szoftverfrissítésekről, karbantartási ütemtervekről és egyebekről, hogy DAVID-gépei csúcsformában maradjanak.

További információ

Marketing támogatás: Sikerének elősegítése

A marketing létfontosságú szerepet játszik az Ön, mint forgalmazó vagy egészségügyi szakember sikerében. Marketingtámogatási erőforrásainkat úgy terveztük, hogy a testreszabható promóciós anyagoktól kezdve a márkaépítési irányelvekig mindenre kiterjedő marketingtevékenységét elősegítsük. Fedezze fel, hogyan tudja hatékonyan bemutatni a DAVID-termékeket közönségének, és hogyan érhet el sikereket a piacon.

További információ

DAVID tudásbázis

A DAVID gépekkel kapcsolatos használati kézikönyveket, karbantartási utasításokat, brosúrákat, médiabankot vagy egyéb információkat keres? Akkor tekintse meg kiterjedt tudásbázisunkat (az EVE rendszeren keresztül érhető el).

Bejelentkezés Tudásbázis

Az ügyfélszolgálat nem csak a problémák megoldásáról szól, hanem arról is, hogy mosolyt csaljon az arcokra, és erősítse a bizalmat. A DAVID-nál azért vagyunk jelen hogy a kihívásokat lehetőségekké alakítsuk, és biztosítsuk az Ön sikerét.”

A mozgásszervi rendellenességek ellátása átalakul

Töltse le fehér könyvünket