EVE Professional – Az Ön virtuális asszisztense

Terápiás szoftver

Az EVE a mozgásterápiás szoftverek ökoszisztémája

Hogyan működik az EVE terápiás szoftver virtuális asszisztensként a terapeuták számára?

Végre egy teljes körű mozgásterápiás szoftver, amely úgy működik, mint egy virtuális asszisztens. Az EVE-vel digitalizálhatja a felvételeket, kérdőíveket küldhet, digitálisan küldhet és írhat alá beteglapokat, edzésterveket készíthet, és a praktikus Patient App segítségével digitalizálhatja az otthoni végzendő tornagyakorlatokat. Az EVE szoftverben minden művelet automatizálható. Ezenkívül az EVE-hez más szoftver/hardver rendszerek is hozzáadhatók a kényelmes API vagy a HL7 segítségével.  A teljes EVE platform jelenleg több mint 20 különböző nyelven érhető el.

 

Három módja annak, hogy segítse klinikáját az ellátási folyamatok digitalizálásában és az üzleti eredmények elérésében.

*Az árak a költségeket jelzik, és nem tartalmazzák a DAVID-gépeket és az indítási díjakat. További információért forduljon a DAVID-hoz vagy  forgalmazójához.

Csatlakoztassa EMR-rendszerét az EVE-hez vagy más eszközökhöz API / HL7 segítségével.

Az EVE Software használható fizioterápiás rendelőkben, kórházakban és más egészségügyi intézményekben

A DAVID több mint 40 országban működik, és különböző egészségügyi intézmények számára biztosít szoftvereket. Minden országnak és klinikának saját szabályai vannak az orvosi adatok gyűjtésére és tárolására. A DAVID három különböző lehetőséget kínál az EVE szoftver működtetésére, nevezetesen:

SaaS megoldás

  • A legelterjedtebb megoldás az EVE felhő alapú rendszerének használata. Az Amazon Web Server ad otthont az orvosi adatok biztonságát szolgáló felhőnek.

Egyedi szerver megoldás

  • Egyes ügyfelek, például kórházak, a szoftvert saját szervereiken szeretnék futtatni. Az egyedi szervermegoldással az EVE szoftver telepíthető a kórház saját szerverére, és HL7-en keresztül csatlakoztatható a kórház EMR-rendszeréhez. Minden helyzet egyedi megoldást igényel. A DAVID informatikai csapata megfelelő megoldást kínál.

Önálló megoldás

  • Ha az internetkapcsolat nem elég stabil, vagy ha nincs lehetőség internetkapcsolatra, akkor egy önálló megoldás választható. Ekkor a szoftver elérhető a helyszínen, de nem kapcsolódik az internethez.

Az EVE csatlakoztatása más rendszerekhez HL7 vagy API használatával

 

Mi a HL7?

A HL7 az egészségügyi szakemberek közötti információátadásra és -megosztásra szolgáló szabványok összessége. Lényegében hídként működik az orvosi célú alkalmazások között. Ezt a szabványt azért hozták létre, hogy hatékonyabb és biztonságosabb adatcserét tegyen lehetővé. Bár ma már léteznek jobb megoldások, a HL7-et még mindig sok alkalmazásban használják. Ennek a szabványnak ma két változata létezik.

Mi az API?

Ez a kifejezés az Application Programming Interface (alkalmazás programozási felület) rövidítése. Számítógépek vagy programok közötti kapcsolatot biztosít. Az API-kat használó egészségügyi szervezetek száma gyorsan növekszik. Az ilyen interfészek használata az egészségügyben lehetővé teszi, hogy a betegek különböző helyekre menjenek, és az információik gyorsan és biztonságosan eljussanak egy másik helyről a végső célállomásra.

Learn more about software requirements

A mobil APP segítségével a beteg sokkal inkább részt vesz a gyógyulási folyamatban. Arra ösztönzi a betegeket, hogy aktívan vegyenek részt a kezelésben.

EVE beteg APP

Az EVE alkalmazás biztonságos módot nyújt a betegek számára, hogy interakcióba lépjenek és részt vegyenek saját gyógyulási folyamatukban. Minden adat automatikusan kapcsolódik az EVE szoftverhez, amely szükség esetén összekapcsolható a saját EMR rendszerével.

Tudjon meg többet az EVE beteg APP-ről

 

A mozgásszervi rendellenességek ellátása átalakul

Töltse le fehér könyvünket