Kiterjesztés

Harmadik fél integrációi

Üdvözöljük platformunkon, ahol az innováció és az integráció találkozik. Tudjuk, hogy a mai gyors tempójú digitális környezetben az együttműködés ereje kiemelkedő fontosságú. Ezért integrálódtunk zökkenőmentesen egy sor harmadik féltől származó termékkel, hogy javítsuk az Ön élményét és bővítsük platformunk képességeit.

Miért fontosak a harmadik féltől származó integrációk

A specializált eszközök és technológiák világában egyetlen platform sem képes mindenre. A harmadik féltől származó integrációk lehetővé teszik, hogy kedvenc alkalmazásait és szolgáltatásait összekapcsolja a platformunkkal, így egy harmonikus ökoszisztémát hozva létre, amely időt takarít meg, racionalizálja a folyamatokat és új lehetőségeket nyit meg. Íme, miért fontosak ezek:

  1. Továbbfejlesztett funkcionalitás: Harmadik féltől származó integrációink bővítik platformunk funkcionalitását, lehetővé téve, hogy egy egységes környezetben többet érjen el. Legyen szó feladatok automatizálásáról, további funkciók eléréséről vagy más forrásokból származó adatok lehívásáról, az integrációk bővítik a lehetőségeket.
  2. Zökkenőmentes munkafolyamat: Búcsút mondhat a több alkalmazás közötti váltogatással járó gondoknak. Az integrációk zökkenőmentes munkafolyamatot biztosítanak, így Ön hatékonyabban és eredményesebben dolgozhat. Az összes szükséges eszközhöz hozzáférhet a folyamatos kontextusváltás okozta zavarok nélkül.
  3. Valós idejű adatszinkronizálás: Tartsa naprakészen az adatait az összes rendszer területen. A harmadik féltől származó integrációkkal az információk valós időben áramlanak, csökkentve a hibakockázatot és biztosítva, hogy mindig a legfrissebb adatokkal dolgozzon.
  4. Testre szabás és személyre szabás: Formálja tapasztalatait egyedi igényeire. Az integrációk segítségével személyre szabhatja munkakörnyezetét, így úgy dolgozhat, ahogyan az Önnek a legjobban megfelel. Nem korlátozzák az egyméretű megoldások.

Használja fel a zökkenőmentes integráció erejét: A szoftverélmény növelése  harmadik féltől származó integrációkkal.

Ainone Balance®

Az Ainone a Movensense szenzortechnológia és a mesterséges intelligencia segítségével mobil platform megoldásokat hoz létre az emberi teljesítmény mérésére. A megoldás könnyen használható, bárhol és bármikor, és pontos eredményeket ad az emberi teljesítmény változásairól.

Az egyensúly tesztelésből származó összes adat automatikusan bekerül az EVE szoftverbe. Az egyensúly modulhoz több mint 100 egyensúly gyakorlatot tartalmazó gyakorlattárral rendelkezünk.

David Balance

InBody integráció

Az integrációra példa például az EVE szoftver és az InBody gépek közötti integráció. Az InBody minden paramétere integrálva van az EVE szoftverrendszerbe. Minden adat automatikusan átkerül az InBody készülékből a megfelelő betegnyilvántartásba.

Az EVE-ből kinyomtatható a klinika logójával ellátott InBody-jelentés.

Az EVE csatlakoztatása más szoftverekhez és hardware rendszerekhez HL7 vagy API segítségével

 

Mi a HL7?

A HL7 az egészségügyi szakemberek közötti információátadásra és megosztásra szolgáló szabványok összessége. Lényegében hídként működik az orvosi célú alkalmazások között. Ezt a szabványt azért hozták létre, hogy hatékonyabb és biztonságosabb adatcserét tegyen lehetővé. Bár ma már léteznek jobb megoldások, a HL7-et még mindig sok alkalmazásban használják. Ennek a szabványnak ma két változata létezik.

Mi az API?

Ez a kifejezés az Application Programming Interface (alkalmazás programozási felület) rövidítése. Számítógépek vagy programok közötti kapcsolatot biztosítja. Az API-kat használó egészségügyi szervezetek száma gyorsan növekszik. Az ilyen interfészek használata az egészségügyben lehetővé teszi, hogy a betegek különböző vizsgálati helyek között mozogjanak, és az információik gyorsan és biztonságosan eljussanak egy másik helyről a végső célállomásra.

A mozgásszervi rendellenességek ellátása átalakul

Töltse le fehér könyvünket