A lehetőségek végtelenek

Az egészségügyi szakemberek több mint 30 országban használják a DAVID Terápiás  Megoldást, és több millió mozgásszervi fájdalommal küzdő betegnek tudtak segíteni.

A DAVID Exercise Therapy Solution az automatizált protokolltervezésnek, a visszajelzésen alapuló adaptív terhelés progressziójának és a program során a fájdalom monitorozásának köszönhetően bárhol a világon könnyen beilleszthető, garantált, magas szintű eredményekkel. Az automatizálás, a biofeedback vezérelt önálló tréning és a webalapú minőségellenőrző rendszer növeli az ügyfélforgalmat és jelentősen csökkenti a működési költségeket.

A DAVID Solution több éves klinikai tapasztalat és tudományos adatok eredménye, amely rendkívül hatékony eszközöket kínál az ügyfeleknek, miközben pozitív eredményeket biztosít a betegek számára a rehabilitáció és a megelőzés területén. A DAVID egy olyan precíz koncepciót hozott létre, amely leegyszerűsítve és részletesen figyelembe veszi a betegek célcsoportját, értékelését és az azt követő kezelést.

A világszerte több ezer telepítéssel rendelkező DAVID egyedi kialakítása és a felhasználók számára nyújtott különleges tréningélménye a legkülönbözőbb típusú, különböző hátterű embereket vonzza. Legyenek fiatalok, idősek, élsportolók vagy rendszeres fitneszklubtagok, a DAVID Solution rengeteg ember számára alkalmas. A DAVID terápiás megoldás folyamatosan fejlődik, és olyan minőséget biztosít, amely elismertséget szerez  a végfelhasználónak.