ORTOPÉDIAI CENTRUMOK

Új üzleti lehetőségek

Általában 10-ből 1  mozgásszervi fájdalommal küzdő betegnek  javallott a műtét. A többit nem műtéti kezelésre utalják, többnyire gyógytornára. De mivel a strukturált és jövedelmező fizioterápiás szolgáltatások működtetése nehéz, kevés ortopédiai központ kínál ilyen szolgáltatásokat. A DAVID Exercise Therapy Solution kulcsrakész megoldással új lehetőségeket nyit meg az ortopédiai központok számára, hogy nyereségesen tartsák meg ezeket a betegeket.

A nem sebészeti szolgáltatásokat változtassa új profitközponttá

A DAVID megoldás a fizioterápiát orvosi és gazdasági sikerré változtathatja. Strukturált programok, könnyen használható eszközök automatikus beállításokkal és vizuális visszajelzésekkel minimálisra csökkentik a terapeuta beavatkozását, és maximalizálják a páciens teljesítményét. Az automatizált adatgyűjtés jelentősen csökkenti a bürokráciát, miközben új bizonyítékot szolgáltat az eredményekre vonatkozóan.

Olvasson többet a megoldásunkról

„Bebizonyosodott, hogy degeneratív ízületi problémák esetén a terápiás gyakorlat ugyanolyan hatékony lehet, mint a műtét, de kevesebb költséggel és szövődményi kockázattal jár.”

Legyen előrelátó

A legújabb tanulmányok azt mutatják, hogy az aktív terápia ugyanolyan hatékony lehet számos ízületi probléma kezelésében, mint a műtét. Harmadik felek, például biztosítótársaságok tudomásul veszik ezeket az új megállapításokat. Az orvosi irányelvek több országban elkezdték az aktív terápiát javasolni e problémák kezelésének elsődleges eszközeként, ha az indikáció nem más. Az ilyen irányelveknek megfelelő, dokumentált programokat tartalmazó ortopédiai központok előrelátó partnerekként tekintenek előre.

Magas színvonalú ellátás megfizethető áron

A minőségi ellátás előállítása nem kell, hogy drága legyen. Megoldásunk lehetővé teszi, hogy a gyógytornászok a páciensek motiválására és jó közérzetére összpontosítsanak, miközben a modern technológia pontosan és biztonságosan gondoskodik az ismétlődő munkáról. Ez a költségek növelése nélkül emeli a betegek elégedettségét. Valójában az egy kezelés költsége lényegesen alacsonyabb, mint a hagyományos fizioterápia esetében. A munka nagy része az első munkamenetben történik, amikor új pácienst regisztrálnak be. Ezt követően a gyógytornász manuális terhelése drámaian csökken, és a kritikusabb feladatokra tud koncentrálni.

„A fő oka annak, hogy a DAVID Solution jövedelmezőbb, mint a hagyományos fizioterápia, az a képesség, hogy kevesebb emberi erőforrás mellett ugyanazt vagy jobb szolgáltatási szintet nyújtson.”

Változtassa pácienseit tagokká

A DAVID-megoldás egyszerű használatának köszönhetően a betegek gyorsan megerősödnek. Néhány látogatás után a személyzet gyakorlati segítsége nélkül is végrehajthatják rutinjukat. Ez egy teljesen új üzleti lehetőséget nyit meg az egészségügyi szolgáltatók számára: egy tagság alapú modell a volt betegek és mások számára, akik szeretnének javítani életminőségükön. Folyamatosan visszatérő bevételekkel ez a modell stabilitást biztosít az üzletében, és a tagok magas elégedettsége garantálja a hűséget minden mozgásszervi panasz esetében.

Egy új megoldás vállalkozása átalakításához

A megoldásról bővebben az alábbi linken olvashat. Az oldal alján letölthető egy fehér könyv, amely részletesebben ismerteti a DAVID Solution tudományos, műszaki és gazdasági hátterét. További információért kapcsolatba léphet velünk. A megoldás egyediségét úgy értheti meg a legjobban, ha megnézi és kipróbálja a gyakorlatban. Nagy örömünkre szolgál egy ilyen látogatás megszervezése.

A gerinc- és ortopédiai ellátás jövőjeFehér

könyvünk letöltése