DAVID-ról Health Solutions

DAVID-ról

A David Health Solution Ltd. a mozgásszervi problémák rehabilitációs megoldásainak világ vezető vállalata. Az egészségügyi szakemberek több mint 30 országban használják a DAVID Exercise Therapy Solutiont, és több millió krónikus és visszatérő fájdalommal küzdő betegnek tudtak segíteni.

A speciálisan tervezett, ízületspecifikus izolációs és terhelési görbékkel ellátott eszközök garantálják a biztonságos és fájdalommentes edzésélményt, miközben egy felhőalapú, korszerű informatikai rendszer vezeti és motiválja a pácienst, és egyidejűleg automatikusan összegyűjti az összes releváns adatot az egyszerű jelentéskészítés érdekében.

A DAVID-megoldás a világ bármely pontján könnyen és garantáltan magas szintű eredményekkel alkalmazható. Automatizált protokolltervezést, visszajelzésen alapuló adaptív terhelési progressziót és fájdalomskála követést kínál a program során. Az automatizálás, a bio-feedback-el vezérelt önálló tréning és a webalapú minőségellenőrző rendszer növeli a betegfelvételi kapacitást és jelentősen csökkenti a rehabilitációs központok működési költségeit.

Lépjen kapcsolatba velünk, hogy megtudja, hogyan tudja a DAVID a 21. századba vinni klinikáját, hogy a legjobb eredményeket és nyereségességet érje el.

Kapcsolatfelvétel

A DAVID története

A DAVID-ot 1981-ben Arno Parviainen alapította. A korai években a terhelési elvek és egyéb biomechanikai jellemzők intenzív kifejlesztése zajlott. Szorosan együttműködtek Jyväskyläi Egyetem professzorával, Paavo Komival. A tudományos lapok számos cikket publikáltak az összes gépbe beépített változó terhelési elv érvényesítéséről. A 80-as évek közepén a DAVID fókusza az eszközalapú, rehabilitációs gyakorlatokra kezdett áthelyeződni. Az első termék ezen a területen a térd rehabilitációjára szolgált, kifinomult tréning és tesztelési technológiát használva, beleértve az EMG-t is. A 90-es évek elején a DAVID bevezetett egy forradalmi, szabadalmaztatott csípő rögzítési-mechanizmust, amely lehetővé tette a terápiás gyakorlatok alkalmazását még a legsúlyosabb gerincbetegek esetében is. A David Spine Concept alapja ma a technológia köré épített átfogó kezelési program. 1999-ben Arno eladta a vállalatot, de 2008-ban lehetősége nyílt az üzlet visszavásárlására, amit Arno a fiával, az orvos végzettségű Laurival, meg is tett. Lauri, egy informatikai cég tulajdonosaként, felhőalapú számítástechnikával kapcsolatos projektekkel foglalkozott. Egy sor fejlesztési projektet indítottak el az elmúlt nyolc év során, 2010-ben egy felhőalapú informatikai platformot vezettek be. Minden terméket újra terveztek, beleértve egy teljesen új váll rehabilitációs rendszert is. Ma a DAVID rendelkezik a világ legfejlettebb gyógytorna platformjával, de a fejlesztés izgalmas új területeken folytatódik.

Az alapító üzenete

Ebben a videóban többet megtudhat a DAVID edzőgépek történetéről.

A mozgásszervi rendellenességek ellátása átalakul

Töltse le fehér könyvünket