Revalidatie technologie voor orthopedische en wervelkolom gerelateerde klachten

Bekijk de video

De grootste oorzaak van langdurig verzuim

Klachten aan het houding- en bewegingsapparaat (rugpijn, nekpijn, schouderklachten, knieklachten en heup aandoeningen) zijn de grootste oorzaak van langdurig verzuim. Ondanks de miljarden die er wereldwijd aan worden uitgegeven neemt het verzuim door vergijzing en een ongezonde leefstijl alleen maar toe. In de meest recente medische richtlijnen wordt oefentherapie sterk aanbevolen als eerstelijns behandeling voor klachten aan het houding- en bewegingsapparaat.

Gratis e-learning over de David Technologie

 

Wij hebben de oplossing

David produceert revalidatieapparatuur die de revalidatiezorg gaat veranderen. Wij werken samen met ziekenhuizen, zelfstandige behandelcentra, fysiotherapie praktijken en andere aanbieders met de meest complete oplossing in de sector. Geavanceerde toestellen in combinatie met intelligente software zorgen voor voorspelbare en gedocumenteerde patiënt gerelateerde resultaten met een hoge tevredenheidsscore.

 

Nauwkeurig en gecontroleerd

Bewegen is een zeer effectief en wetenschappelijk bewezen ‘’medicijn” voor het behandelen van klachten aan het houding- en bewegingsapparaat. Hoewel te veel oefening met een te hoge intensiteit zorgt voor een overbelasting terwijl te weinig bewegen met een te lage intensiteit zorgt voor onder belasting. Het succes van de behandeling wordt mede bepaalt door het afstemmen van de juiste belasting op het juiste moment. Met de David apparatuur en de test functionaliteit is het mogelijk om oefentherapie te kwantificeren.

Ontdek de mogelijkheden

EVE uw Virtuele Assistent

Vandaag de dag wordt er veel meer gevraagd van een fysiotherapeut dan alleen het behandelen van patiënten. Hoe zorg je voor een efficiënte planning, hoogwaardige patienten zorg een goed functionerend kwaliteitssysteem en een veilige omgeving voor de patiënt? Met EVE de Virtuele Assistent worden deze processen geautomatiseerd en is het mogelijk om meer patienten te behandelen op hetzelfde moment zonder concessies te moeten doen en kwaliteit te verliezen.

Bekijk de EVE video

 

 

Referentie

Prevafit is een nieuw vitaliteits- en beweegcentrum in Volendam, speciaal voor ouderen en mensen met lichamelijke klachten of ongemakken.

Wij hadden behoefte aan oefentoestellen waar patiënten veilig en verantwoord konden trainen. Met de DAVID toestellen zijn wij de schakel tussen preventief trainen in de sportschool en revalidatie in het ziekenhuis of zorgcentrum.

 

Maartje Bakker 
Manager Prevafit

Oefentherapie Podcast

Toekomst van de fysiotherapie

Download de White Paper (in het Engels)