Integraties

Integraties met derden

Welkom op ons platform, waar innovatie en integratie samenkomen. We begrijpen dat in het snelle digitale landschap van vandaag de kracht van samenwerking van het grootste belang is. Daarom hebben we naadloos geïntegreerd met een reeks oplossingen van derden om je ervaring te verbeteren en de mogelijkheden van ons platform uit te breiden.

Waarom integraties met derden belangrijk zijn:
In een wereld van gespecialiseerde tools en technologieën kan geen enkel platform alles. Met integraties van derden kunt u uw favoriete applicaties en services met ons platform verbinden, waardoor een harmonieus ecosysteem ontstaat dat u tijd bespaart, processen stroomlijnt en nieuwe mogelijkheden ontsluit. Dit is waarom ze belangrijk zijn:

1. Verbeterde functionaliteit: Onze integraties met derden breiden de functionaliteit van ons platform uit, waardoor je meer kunt doen binnen een uniforme omgeving. Of het nu gaat om het automatiseren van taken, toegang tot extra functies of het gebruiken van gegevens uit andere bronnen, integraties vergroten de mogelijkheden.

2. Naadloze workflow: Zeg maar dag tegen het gedoe van schakelen tussen verschillende applicaties. Integraties zorgen voor een naadloze workflow, waardoor je efficiënter en effectiever kunt werken. Je hebt toegang tot alle tools die je nodig hebt zonder dat je voortdurend van context hoeft te wisselen.

3. Real-Time Gegevenssynchronisatie: Houd uw gegevens up-to-date in al uw systemen. Dankzij integraties met derden stroomt informatie in realtime, waardoor de kans op fouten afneemt en je altijd met de meest actuele gegevens werkt.

4. Aanpassing en personalisatie: Stem uw ervaring af op uw unieke behoeften. Met integraties kun je je omgeving personaliseren, zodat je kunt werken op de manier die het beste bij je past. Je bent niet beperkt tot one-size-fits-all oplossingen.

De kracht van naadloze integratie ontsluiten: Verbeter uw software-ervaring met integraties van derden.

Ainone Balans®

Ainone creëert mobiele platformoplossingen voor het meten van menselijke prestaties met behulp van de Movensense sensortechnologie en kunstmatige intelligentie. De oplossing is eenvoudig te gebruiken, overal en altijd en geeft nauwkeurige resultaten over veranderingen in menselijke prestaties.

Alle gegevens van balanstests worden automatisch toegevoegd aan de EVE software. Voor de balansmodule hebben we een oefenbibliotheek met meer dan 100 balansoefeningen.

Balans Module

InBody integratie

Een voorbeeld van integratie is bijvoorbeeld tussen EVE software en InBody apparatuur. Alle parameters van InBody zijn geïntegreerd met het EVE softwaresysteem. Alle gegevens worden automatisch overgedragen van de InBody-apparatuur naar het juiste patiëntendossier.

Vanuit EVE kan het InBody-rapport met het logo van de kliniek worden afgedrukt.

InBody Module

EVE verbinden met andere software en hardwaresystemen via HL7 of API

Wat is HL7?

HL7 is een verzameling standaarden om informatie over te dragen en te delen tussen specialisten in de gezondheidszorg. In wezen fungeert het als een brug tussen toepassingen voor medische doeleinden. Deze standaard is gemaakt om een efficiëntere en veiligere gegevensuitwisseling mogelijk te maken. Hoewel er tegenwoordig betere oplossingen bestaan, wordt HL7 nog steeds in veel toepassingen gebruikt. Er bestaan tegenwoordig twee versies van deze standaard.

Wat is API?

Deze term staat voor Application Programming Interface. Het zorgt voor een verbinding tussen computers of programma’s. Het aantal organisaties in de gezondheidszorg dat API’s gebruikt, groeit snel. Door het gebruik van dergelijke interfaces in de gezondheidszorg kunnen patiënten naar verschillende plaatsen gaan en wordt hun informatie snel en veilig van een andere locatie naar de eindbestemming gebracht.

Voorbeelden van recente integraties 

Koppeling tussen EVE en Chipsoft voor het St Lucas ziekenhuis.

De toekomst van fysiotherapeutische zorg

Download het Ebook