De mogelijkheden zijn eindeloos

Professionals in de gezondheidszorg in meer dan 30 landen gebruiken de DAVID toestellen en hebben zo miljoenen patiënten met pijn aan het bewegingsapparaat kunnen helpen.

De DAVID toestellen kan overal ter wereld eenvoudig worden gerepliceerd met gegarandeerde resultaten van hoog niveau dankzij geautomatiseerde protocolplanning, adaptieve belastingsprogressie op basis van feedback en pijnmonitoring gedurende het hele programma. Automatisering, bio-feedback gestuurde zelftraining en webgebaseerd kwaliteitscontrolesysteem verhogen de verwerkingscapaciteit van de patiënt en verlagen de operationele kosten aanzienlijk.

De DAVID Solution is het resultaat van jarenlange klinische ervaring en wetenschappelijke gegevens en biedt patiënten zeer effectieve hulpmiddelen en zorgt voor positieve resultaten voor patiënten op het gebied van revalidatie en preventie. DAVID heeft een nauwkeurig concept gecreëerd dat in simplistisch detail rekening houdt met de selectie van patiënten, de evaluatie en de daaropvolgende behandeling.

Met duizenden installaties over de hele wereld hebben DAVID’s unieke ontwerp en de speciale trainingservaring voor gebruikers mensen met allerlei achtergronden aangetrokken: van royalty’s tot gewone burgers, van topsporters tot gewone leden van fitnessclubs, van jong tot oud. De DAVID-oplossing is geschikt voor een groot aantal mensen en de voortdurende ontwikkeling ervan biedt kwaliteit die de eindgebruiker erkent.