Business case voor een succesvolle investering in oefentherapie

Investeren in data gestuurde oefentherapie

Investeren in innovatieve medisch gecertificeerde technologie voor de gezondheidszorg brengt vaak hoge investeringen met zich mee voor fysiotherapie praktijken, ZBC’s en revalidatie instellingen die onvoldoende worden gedekt door zorg tarieven. Bij DAVID helpen we onze klanten met sluitende businesscases voor een succesvolle onderneming. Daarnaast hebben we speciaal voor sportscholen een uniek aanbod om mensen met rug en nekklachten te helpen.

Bij DAVID begrijpen we dat een investering in technologie kwalitatief moet bijdragen aan een betere en evidence-based behandeling van patiënten en tevens financieel haalbaar moet zijn. Een investering in DAVID betekent een succesvolle onderneming met de sector meest geavanceerde technologie die bijdraagt aan een hogere productiviteit, minder administratieve lasten, verbeterde resultaten en een grotere betrokkenheid van de patiënt. Lees meer over de verschillende business cases om uw bedrijf te laten groeien en te profiteren van de technologische mogelijkheden van vandaag.

Business case voor fysiotherapie praktijken

Met de DAVID toestellen is het aanbieden van fysiotherapeutische diensten efficiënter en de productiviteit van de fysiotherapeut hoger zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit. Met de DAVID apparatuur kunnen patiënten zelfstandig trainen en worden alle training parameters bijgehouden in het EVE software systeem. Hierdoor ontstaan nieuwe mogelijkheden voor fysiotherapie praktijken om meer patiënten tegelijkertijd te behandelen, de behandelindex te limiteren, administratieve lasten te verminderen en preventieve behandelingen aan te bieden via oefengroepen of zelfstandige trainingen. De toestellen zijn medisch gecertificeerd (MDR) en voldoen aan alle veiligheidseisen.

Lees meer

Business case voor zelfstandige behandelcentra (ZBC’s)

Doorgaans is slechts 1 op de 10 patiënten die hulp zoeken voor pijn aan het houding- en bewegingsapparaat, geïndiceerd voor een operatie. De DAVID toestellen opent nieuwe mogelijkheden voor zelfstandige behandelcentra om patiënten via beweegpleinen veilig en onder begeleiding te laten revalideren. Tevens bieden de DAVID toestellen uitstekende mogelijkheden om patiënten pre- en pro operatief te behandelen en de uitkomsten nauwgezet online te volgen. De kosten kunnen worden vergoed via de basisverzekering (via DOTs) van de patiënt. De toestellen zijn medisch gecertificeerd (MDR) en voldoen aan alle veiligheidseisen.

Lees meer

Business case voor revalidatie instellingen of ziekenhuizen

Zorg van een hoge kwaliteit hoeft niet duur te zijn om te produceren. Fysiotherapeuten kunnen zich richten op de motivatie en het welzijn van de patiënt, terwijl moderne technologie het repeterende werk nauwkeurig en veilig uitvoert. De tevredenheid van de patiënt is groter, de productie van de fysiotherapeut is hoger en de kosten per sessie zijn aanzienlijk lager.

Lees meer

Business case voor sportscholen

Speciaal voor sportscholen hebben we een uniek business model om de diensten uit te breiden met het DAVID Rug Concept. Mensen met rug en nekklachten hebben vaak angst om weer te bewegen. Met het rug concept van DAVID, bestaande uit zes toestellen, kunt u die mensen een uniek aanbod doen om specifiek en veilig te trainen. Door dit aanbod voorkomt u dat mensen met rug of nekklachten stoppen met hun abonnement, kunt u het abonnement uitbreiden met het DAVID Concept en kunt u andere doelgroepen aan de sportschool verbinden. Daarnaast is de apparatuur uiterst geschikt voor het oudere sportschool lid of de zakenman die met twee keer per week preventief zijn rug wil trainen. Door het aanbod kunt u uw bestaande diensten uitbreiden en extra modules toevoegen aan het huidige abonnement structuur.

Lees meer

Business case voor bedrijven

Door de wereldwijde vergrijzing en een ongezonde levensstijl neemt het aantal werknemers met klachten aan het houding- en bewegingsapparaat toe en groeit de behoefte aan preventieve maatregelen voor werknemers. Het DAVID preventie programma bestaat uit een interactief platform om werknemers van zowel grote als kleine bedrijven in diverse branches te begeleiden.

Lees meer 

Andere gebruikers

Met zo’n geavanceerde technologie zijn de mogelijkheden eindeloos. Professionals in de gezondheidszorg in meer dan 30 landen maken gebruik van de DAVID toestellen en hebben al bijna een miljoen patiënten met pijn aan het houding en bewegingsapparaat kunnen helpen.