Oefentherapie

Oefentherapie met technologie

De DAVID oefentherapie  is overal ter wereld eenvoudig te implementeren met gegarandeerde resultaten van hoog niveau. Automatisering, biofeedbackgestuurde zelftraining en een webgebaseerd kwaliteitscontrolesysteem verhogen de doorvoercapaciteit voor patiënten en verlagen de bedrijfskosten aanzienlijk. Op de onderstaande pagina’s vindt u meer informatie, waaronder referenties en verhalen van onze klanten.

Ziekenhuizen

Zorg van een hoge kwaliteit hoeft niet duur te zijn om te produceren. Fysiotherapeuten kunnen zich richten op de motivatie en het welzijn van de patiënt, terwijl moderne technologie het repeterende werk nauwkeurig en veilig uitvoert. De tevredenheid van de patiënt is groter, de productie van de fysiotherapeut is hoger en de kosten per sessie zijn aanzienlijk lager.

Lees meer

Zelfstandige klinieken

Doorgaans is slechts 1 op de 10 patiënten die hulp zoeken voor pijn aan het bewegingsapparaat, geïndiceerd voor een operatie. De David toestellen opent nieuwe mogelijkheden voor zelfstandige behandelcentra met een kant-en-klare oplossing om deze patiënten te behandelen en waarde gedreven zorg aan te bieden.

Lees meer

Fysiotherapie praktijken

De DAVID toestellen brengt continuïteit en stabiliteit in het ontwerp van de behandeling en de gebruikte methoden zijn optimaal voor de eindgebruiker. Met de DAVID toestellen is het aanbieden van fysiotherapeutische diensten efficiënter en de productiviteit van de fysiotherapeut hoger zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit.

Lees meer

Andere gebruikers

Met zo’n geavanceerde technologie zijn de mogelijkheden eindeloos. Professionals in de gezondheidszorg in meer dan 30 landen maken gebruik van de DAVID toestellen en hebben al bijna een miljoen patiënten met pijn aan het bewegingsapparaat kunnen helpen.

Lees meer