EVE Platform – uw virtuele assistent

Ecosysteem voor oefentherapie

EVE is het ecosysteem voor oefentherapiesoftware

EVE Software werkt als een virtuele assistent voor therapeuten

Eindelijk een complete oefentherapie software die werkt als een virtuele assistent. Met EVE kunnen intakes worden gedigitaliseerd, digitale vragenlijsten worden verstuurd, patiëntformulieren ondertekend, trainingsschema’s worden aangemaakt en huiswerkoefeningen worden gedigitaliseerd met de handige Patiënten App. Alle handelingen kunnen worden geautomatiseerd in de EVE software. Bovendien kunnen andere EPD systemen en hardware appraten aan EVE worden toegevoegd met de handige API of HL7. Het volledige EVE platform is momenteel beschikbaar in het Nederlands en meer dan 20 andere verschillende talen.

Drie manieren om uw kliniek te helpen zorgprocessen te digitaliseren

*Prijzen geven de abonnementskosten aan en zijn exclusief DAVID-toestellen en opstartkosten. Neem contact op met DAVID of raadpleeg uw distributeur voor meer informatie.Verbind je EPD-systeem met EVE of andere apparaten via API / HL7.

EVE Software kan worden gebruikt in fysiotherapiepraktijken, ziekenhuizen en andere medische instellingen

DAVID is actief in meer dan 40 landen en levert software voor verschillende medische instellingen. Elk land en elke kliniek heeft zijn eigen unieke regelgeving voor het verzamelen van medische gegevens. DAVID biedt drie verschillende mogelijkheden om met de EVE software te werken, namelijk:

SaaS-oplossing

De meest gebruikte oplossing is door gebruik te maken van het EVE cloud systeem. De cloud wordt gehost door Amazon Web Server voor het beveiligen van medische gegevens.

Aangepaste serveroplossing

Sommige klanten, zoals ziekenhuizen, willen de software op hun eigen servers draaien. Met de aangepaste serveroplossing is het mogelijk om de EVE software op de eigen server van bijvoorbeeld het ziekenhuis te installeren en deze via HL7 te verbinden met het EPD systeem van het ziekenhuis. Elke situatie vereist een oplossing op maat. Het IT-team van DAVID zorgt voor een passende oplossing.

Stand alone oplossing

Als de internetverbinding niet stabiel genoeg is of als er geen mogelijkheid is voor een internetverbinding, dan kan er gekozen worden voor een stand-alone oplossing. De software is dan beschikbaar voor de locatie, maar niet verbonden met het internet.

EVE verbinden met andere systemen via HL7 of API

Wat is HL7?

HL7 is een verzameling standaarden om informatie over te dragen en te delen tussen specialisten in de gezondheidszorg. In wezen fungeert het als een brug tussen toepassingen voor medische doeleinden. Deze standaard is gemaakt om een efficiëntere en veiligere gegevensuitwisseling mogelijk te maken. Hoewel er tegenwoordig betere oplossingen bestaan, wordt HL7 nog steeds in veel toepassingen gebruikt. Er bestaan tegenwoordig twee versies van deze standaard.

Wat is API?

Deze term staat voor Application Programming Interface. Het zorgt voor een verbinding tussen computers of programma’s. Het aantal organisaties in de gezondheidszorg dat API’s gebruikt, groeit snel. Door het gebruik van dergelijke interfaces in de gezondheidszorg kunnen patiënten naar verschillende klinieken gaan en wordt hun informatie snel en veilig van een andere locatie naar de eindbestemming gebracht.

Learn more about software requirements

De mobiele APP maakt de patiënt veel meer betrokken bij het herstelproces. Het moedigt patiënten aan om actief deel te nemen aan hun behandeling.

EVE APP voor patiënten

De EVE App is een veilige manier voor patiënten om te communiceren en deel te nemen aan hun eigen herstelproces. Alle gegevens worden automatisch gekoppeld aan de EVE software, die indien nodig kan worden gekoppeld aan het EPD systeem.

Meer informatie over de EVE APP

Download het e-book