Patiënten informatie

Iedere patiënt heeft recht op de beste behandeling

Heeft u last van acute of chronische rug-, nek-, schouder-, heup-, of knieklachten? David Health Solutions is de eerstelijns behandeling voor orthopedische of wervelkolom gerelateerde klachten. Wij werken samen met meer dan 400 referentiecentra over de hele wereld, waaronder ziekenhuizen, orthopedische centra, klinieken voor fysiotherapie en centra voor ouderenzorg met de meest complete en geavanceerde oplossingen. Ons doel is om uw kwaliteit van leven te verbeteren.

Vind uw DAVID locatie

Testen en meten

Bijna alle David Referentie Centra hebben toegang tot geavanceerde EVE revalidatie software voor testen en meten. Het EVE platform stelt artsen, fysiotherapeuten en andere zorgprofessionals in staat om de voortgang van de revalidatie nauwlettend te volgen en te controleren.

 

 

 

Veilig trainen met medisch gecertificeerde revalidatie apparatuur

Wanneer u in één van de David centra traint met medisch gecertificeerde apparaten bent u verzekerd van een veilige behandeling met de meest geavanceerde revalidatieapparatuur. Deze apparatuur is speciaal ontworpen om uw pijnklachten te verlichten.

 

 

 

Behandeling in een schone omgeving

Bij een David centrum staan we voor kwaliteit en veiligheid. Hygiëne is een van onze speerpunten.

 

 

 

 

Gecertificeerde David Instructeurs

In elke David centrum werken gespecialiseerde David instructeurs. Hierdoor bieden wij de beste behandeling voor orthopedische en musculoskeletale aandoeningen.