Megoldásunk

A mozgás, mit gyógyszer

A mozgás nagyon hatásos gyógyszere a mozgásszervi problémáknak, azonban mint minden gyógyszer esetében, a túl sok káros, a túl kevés pedig hatástalannak bizonyul.

A megfelelő adagolás

Így a legfőbb eleme a sikeres fejlősésnek, hogy mérhető és kontrolálható legyen a terápiás pogram. Ez akkor lehetséges, ha az eszközöket úgy tervezték meg, hogy egyenletes és könnyen kezelhető terhelést biztosítsanak a teljes mozgástartományban.

A mozgást és a sebességet pontosan szabályozza az EVE terminálok reszponzív grafikus visszacsatolása, amely biztosítja az egyénileg előírt, biztonságos mozgástartomány betartását.

Tudjon meg többet az EVE-ről

Optimalizát biomechanika

A DAVID Solution ízületspecifikus eszközöket tartalmaz optimalizált biomechanikai tulajdonságokkal a gerinc-, csípő-, térd- és vállízületek tekintetében. Az eszközök helyes ízület- és tengelybeállítást, tudományosan bizonyított terhelési görbéket és célterület izolációt alkalmaznak, amelyet hatékony rögzítések tesznek lehetővé. Ez rendkívül gyengéd mozgást tesz lehetővé az ízületekben, ugyanakkor a lehető legmagasabb neuromuszkuláris tréning hatást biztosítja. Az összes edzési paraméter számszerűsített és minden egyes felhasználóra egyénileg ráhangolt.

Tudjon meg többet a biomechanikáról

Magas eredményesség

Az eszközök és szoftverek minden kifinomultságával a DAVID gépek használata rendkívül egyszerű. Az egyes eszközökre történő regisztráció RFID kártyával történik.Az ülések és egyéb támasztóelemek beállítása automatikusan megtörténik, és a program lekérhető a felhőből. Néhány irányított alkalom után a betegek gyorsan elsajátítják a rendszer használatát, felszabadítva az emberi erőforrásokat a kritikusabb feladatok elvégzésére. Egy gyógytornász 3-6 beteget tud egyszerre kezelni anélkül, hogy az ellátás minősége romlana. Ezenkívül az öngondoskodás megvalósul, ami egészségügyileg és gazdaságilag is nagyon hatékonynak bizonyul.

 

 

 

Átfogó adatgyűjtés

Minden lényeges adatot automatikusan gyűjtünk több forrásból: e-mail hivatkozások, táblagépek, mobiltelefonok, Info-Kiosk és David eszközök. Az adatgyűjtés az egyes kezelési útvonalak szerint előre be van programozva, ami biztosítja az összes adat összegyűjtését minimális emberi beavatkozással. Az adatokat kérdőívekből, fájdalomrajzokból, tesztekből és gyakorlatokból gyűjtik.

Minden adat azonnal rendelkezésre áll jelentéskészítéshez és elemzéshez. Egy kattintással bármely páciens aktuális állapota visszakereshető. Minden releváns központ- vagy hálózatszintű adat mindig elérhető a vezetők számára.

Fejlett képzési technológia.
Felhőalapú szoftver az eligazításhoz.
Ellenőrzés és adatgyűjtés.