Marketing támogatás a klinikák számára

Hogyan állítson fel sikeres marketingstratégiát fizioterápiás vállalkozásának?

Hogyan különbözteti meg központját más központoktól a digitális marketing, a szájpropaganda és az offline marketingeszközök segítségével? A DAVID koncepció több, mint egyszerű gépek és szoftver. Kifejezetten ügyfeleink számára kínálunk marketingcsomagokat a legmodernebb technológiánk sikeres bevezetéséhez. Központja marketingstratégiájának felállítása gondos tervezést és végrehajtást igényel. Mi ebben támogatjuk Önt.

A célközönség azonosítása

Határozza meg azon személyek (vevői személyiségek) konkrét demográfiai adatait és jellemzőit, akik a legnagyobb valószínűséggel profitálnak az Ön szolgáltatásaiból. Vegye figyelembe az olyan tényezőket, mint az életkor, a nem, a lakóhely, valamint egy adott egészségügyi állapot. A célközönség összeállítása a vevői személyiség előzetes meghatározásával történik. A vevői személyiség a legjobb vevő(k) fikcionált jellemzése a róluk szóló információk alapján, valamint annak alapján, hogy hogyan használják a terméket vagy szolgáltatást. Ezek a leírások az Ön különböző piaci szegmenseit tükrözik, a vevőtípusnak megfelelő nevekkel. DAVID-ügyfélként tapasztalataink és tudásunk megosztásával segíthetünk Önnek abban, hogy közösen határozzuk meg a vevői személyiségeket az Ön környezetére alapozva.

Határozza meg az egyedi értékét

Emelje ki, hogy mi különbözteti meg az Ön fizioterápiás központját, csontkovács praxisát vagy más terápiás központját a versenytársaktól. Ez lehet speciális szolgáltatás, például fájdalomcsillapítási szolgáltatások, tapasztalt személyzet, kényelmes elhelyezkedés vagy a DAVID terápia egyedi megközelítése. Marketingüzeneteiben egyértelműen kommunikálja ezt az egyedi értékesítési pontot. DAVIDként széles körű nemzetközi tapasztalattal rendelkezünk a megfelelő ajánlat meghatározásában.

Az online vélemények és ajánlások kihasználása

Ösztönözze az elégedett pácienseket, hogy hagyjanak pozitív értékelést olyan platformokon, mint a Google My Business, a Yelp és az egészségügyi ellátásra szakosodott értékelő oldalak. A pozitív vélemények jelentősen befolyásolhatják a potenciális páciensek döntéshozatali folyamatát, és bizalmat építhetnek az Ön szolgáltatásaiba.

Használja a tartalom marketinget
Hozzon létre és osszon meg értékes tartalmakat, amelyek oktatják és bevonják a célközönséget. Fontolja meg olyan blogbejegyzések írását, videók készítését vagy webináriumok szervezését, amelyek a leggyakoribb fizikoterápiás problémákkal foglalkoznak, tippeket adnak a sérülések megelőzésére, vagy sikertörténeteket osztanak meg. Azzal, hogy iparági szakértőként pozícionálja magát, bizalmat és hitelességet építhet a potenciális páciensek körében.

Együttműködés a helyi egészségügyi szolgáltatókkal

Partnerségek kialakítása helyi orvosokkal, ortopéd sebészekkel, sportcsapatokkal és más egészségügyi szakemberekkel. Az ezekkel a szakemberekkel való kapcsolatépítés ajánlásokat eredményezhet, és a fizikoterápiás központot a közösség megbízható forrásává teheti.

Oktatási foglalkozások és szemináriumok szervezése
Szervezzen workshopokat vagy szemináriumokat a fizioterápiával, a sérülések megelőzésével vagy a rehabilitációval kapcsolatos témákban. Ezek az események vonzóak lehetnek a potenciális betegek számára, tájékoztathatják őket a fizioterápia előnyeiről, és a központot a terület szaktekintélyeként pozícionálhatják.

Kivételes ügyfélkiszolgálás

A szájról-szájra történő ajánlás erőteljes marketingeszköz lehet. Biztosítsa, hogy minden páciens kiváló ellátásban, személyre szabott figyelemben és pozitív élményben részesüljön látogatásai során. Az elégedett páciensek nagyobb valószínűséggel ajánlják szolgáltatásait barátaiknak, családtagjaiknak és kollégáiknak.

  • A betegek használják a testreszabott EVE alkalmazást, hogy betekintést nyerjenek az eredményeikbe.
  • Tesztelési eredmények nyomtatása értékelésekhez
  • Instagram történetek készítése a betegekről

Nyomon követheti és mérheti marketing tevékenységét

Vezessen be rendszereket a marketingkampányok hatékonyságának nyomon követésére. Használjon olyan eszközöket, mint a Google Analytics, a webhelyforgalom, a konverziós arányok és más releváns mérőszámok nyomon követésére. Rendszeresen értékelje marketingstratégiáit, és szükség esetén végezzen kiigazításokat. A DAVID segíthet vállalatának online marketingkampányok kialakításában.

Tájékozódjon a mozgásterápiás iparági trendekről

Tartsa naprakészen magát a fizikoterápia legújabb trendjeivel és fejlesztéseivel kapcsolatban. Ez a tudás segít abban, hogy központját innovatívnak és előremutatónak pozícionálja, és ezeket a trendeket beépítheti marketingüzeneteibe.

A mozgásszervi rendellenességek ellátása átalakul

Töltse le fehér könyvünket