GYÓGYTORNA KÖZPONTOK

A bizonyítékok a nem sebészeti kezelésekhez vezetnek

Erős tudományos bizonyítékok mutatják, hogy a műtét nem a megfelelő kezelés számos ízületi problémára, beleértve a váll ütközéses-szindrómáját, a degeneratív térdproblémákat és a gerinc instabilitását. Ehelyett bebizonyosodott, hogy a terápiás gyakorlatok legalább ugyanolyan hatékonyak, lényegesen alacsonyabb költségekkel és szövődmény kockázattal.

  • Nincs bizonyíték az artroszkópos akromioplasztika hosszú távú előnyeire a váll-impingement szindróma kezelésében, S. Ketola és mtsai, Bone Joint Res 2013;2
  • A térd osteoarthritisének artroszkópos sebészetének randomizált vizsgálata, Alexandra Kirkley, M.D & al, N Engl J Med 2008
  • Gerincfúzió az ágyéki instabilitás miatt: van-e tudományos alapja? Muggleton JM1, Kondracki M, Allen R. J Spinal Disord. 200

Ragadja meg a lehetőséget

Ezek az új eredmények új lehetőségeket nyitnak meg a fizioterápia számára. Megoldásunk olyan módszereket kínál, amelyeket orvosi irányelvek támogatnak. A DAVID megoldás folytonosságot és stabilitást biztosít a kezelés tervezésében, és az alkalmazott módszerek optimálisak a végfelhasználó számára. A DAVID Exercise Therapy Solution segítségével a fizioterápiás szolgáltatások előállítása olcsóbb és gazdaságosabban ütemezhető. A részletes dokumentáció lehetővé teszi a fejlesztések pontos nyomon követését, és ezáltal növeli a hitelességet. DAVID Exercise Therapy

Solution egy átfogó platform az új lehetőségek teljes kihasználására.

Olvasson bővebben

Bizonyítsa be sikerét

A DAVID Solution minden releváns adatot összegyűjt a kérdőívekből, fájdalom mutatókból, tesztekből és gyakorlatokból. Ezeket a rendszer automatikusan összeállítja számos forrásból, beleértve a DAVID eszközöket, e-mail hivatkozásokat, táblagépeket, mobiltelefonokat és az Info-Kioszkot. Az adatgyűjtés az egyes kezelési útvonalak szerint előre programozott, ami biztosítja, hogy minden adatot minimális emberi beavatkozással gyűjtsenek össze. Minden adat azonnal rendelkezésre áll jelentéskészítéshez és elemzéshez. Egy kattintással bármely páciens aktuális állapota visszakereshető.

Minden releváns központ vagy hálózati szintű adat mindig elérhető a vezetők számára.

„A tagsági alapú prevenciós programok új bevételi forrást jelentenek a központ számára, és növelik az ügyfelek lojalitását”

Teremtsen értéket a betegek számára megfizethető áron

A minőségi ellátás előállítása nem kell, hogy drága legyen. Megoldásunk lehetővé teszi, hogy a gyógytornász a betegek motivációjára és jó közérzetére összpontosítson, miközben a modern technológia pontosan és biztonságosan gondoskodik az ismétlődő munkáról. Ez a költségek növelése nélkül emeli a betegek elégedettségét. Valójában az egy kezelés költsége lényegesen alacsonyabb, mint a hagyományos fizioterápia esetében.

A munka nagy része az első munkamenetben történik, amikor egy új pácienst bevezetnek a rendszerbe. A kezdeti alkalom után a fizioterapeuta manuális terhelése drámaian csökken, és a terapeuta a kritikusabb feladatokra koncentrálhat.

Változtassa pácienseit tagokká

A DAVID-megoldás egyszerű használatának köszönhetően a betegek gyorsan megerősödnek. Néhány látogatás után a személyzet gyakorlati segítsége nélkül is végrehajthatják rutinjukat. Ez egy teljesen új üzleti lehetőséget nyit meg az egészségügyi szolgáltatók számára: egy taggság alapú modell a régi betegek és azok számára, akik szeretnének javítani életminőségükön. Folyamatos bevételekkel ez a modell stabilitást biztosít az üzletében, és a tagok magas elégedettsége garantálja a hűséget minden mozgásszervi probléma esetén.

Irányítsa vállalkozását-bármikor, akárhonnan

Az EVE Cloud Service az egész EVE platform szíve. Az összes képzési információt a szerverszoftver tárolja, amely lehetővé teszi a kezelési adatok teljes elemzését. A teljes felhő alapú szolgáltatáshoz híven a rendszer webböngészővel bárhonnan elérhető. A felhő alapú szolgáltatás számos különböző funkciót kínál. Ezek közé tartozik a profilelemzés, az egyes mozgások minőségi nyomon követése, valamint a központ kezeléséhez szükséges minőségi és mennyiségi adatok.

„Minden adat azonnal rendelkezésre áll jelentés készítéshez és elemzéshez. Egy kattintással bármely páciens aktuális állapota visszakereshető.”

Struktúrált megközelítés

Nincs több következetlen eredmény betegről betegre, terapeutáról terapeutára. Az egyénre szabott programok strukturáltan és szisztematikusan alkalmazhatók, mert minden paraméter számszerűsített és ellenőrzött. A programok diagnózison és teszten alapuló sablonokon készülnek, amelyek minimálisra csökkentik a tervezési időt, miközben nagy előreláthatóságot biztosítanak az eredményekben.

Tudjon meg többet

A gerinc- és ortopédiai ellátás jövője

Fehér könyvünk letöltése