Forradalom a mozgásszervi egészségügyben

Forradalom a mozgásszervi egészségügyben

A DAVID Exercise Therapy Solution könnyen reprodukálható bárhol a világon, garantált, magas szintű eredményekkel. Az automatizálás, a bio-feedback vezérelt önképzés és a webalapú minőségellenőrzési rendszer növeli az ügyfél teljesítményét és jelentősen csökkenti az üzemeltetési költségeket. Az alábbi oldalakon további információk találhatók, többek között vásárlóink ​​beszámolói és történetei.

Kórházak

A minőségi ellátás biztosítása nem kell, hogy drága legyen. A gyógytornászok a páciensek motiválására és jó közérzetére koncentrálhatnak, a modern technológia pedig pontosan és biztonságosan gondoskodik az ismétlődő munkáról. Magasabb a betegelégedettség, és lényegesen alacsonyabb a kezelésenkénti költség.

Olvasson bővebben

Ortopédiai Centrumok

Általában 10-ből 1 beteg esetében, akik mozgásszervi fájdalmak miatt kérnek segítséget, javallott műtét. A DAVID Exercise Therapy Solution megoldással új lehetőségeket nyit meg az ortopédiai központok számára, hogy betegeiket megtartsák és profitot termeljenek.

Olvasson bővebben

Gyógytornász Centrumok

A DAVID megoldás folytonosságot és stabilitást biztosít a kezelés tervezésében, és az alkalmazott módszerek optimálisak a végfelhasználó számára. A DAVID Exercise Therapy Solution segítségével a fizioterápiás szolgáltatások igénybevétele olcsóbb és gazdaságosan könnyen tervezhetőek.

Olvasson bővebben

Más alkalmazások

Ilyen kifinomult egyszerűséggel a lehetőségek végtelenek. Az egészségügyi szakemberek több mint 30 országban használják a DAVID Exercise Therapy Solution-t, és közel egymillió, mozgásszervi fájdalmakkal küzdő betegen tudtak segíteni.

Olvasson bővebben