KÓRHÁZAK

A fizioterápia kihívásai

A fizioterápiás osztályok ritkán működnek optimálisan a kórházakban. Az évek során felhalmozott különféle, egymással össze nem illő eszközök gyűjteményével az osztály megjelenése elavulhat. A kezeléseket gyakran véletlenszerűen tervezik olyan módszerekkel, amelyeket az orvosi irányelvek már nem javasolnak, vagy nem optimális eszközökkel végzik. A szolgáltatások előállítása költséges és gazdaságosan nehezen illeszthető. A kezelés sikerességét nehéz garantálni, mert nagymértékben függ az egyes terapeuták képességeitől.

Új lehetőségek

A fizioterápiás szolgáltatások iránti kereslet a népesség elöregedése és az egyre inkább mozgásszegény életmód miatt nő. Szilárd tudományos bizonyítékok állnak rendelkezésre arra vonatkozóan, hogy az aktív fizioterápia ugyanolyan jó eredményeket hozhat, mint a műtét sok degeneratív ízületi probléma esetén. Ez új lehetőségeket nyit meg a fizioterápiában, de a jelenlegi technikák és eszközök nem elegendőek a rohamosan fejlődő környezetben. A DAVID Exercise Therapy Solution egy átfogó platform, amely felkészült arra, hogy teljes mértékben kihasználja ezeket az új lehetőségeket.

Olvasson bővebben

„Az új megközelítés az, hogy a hangsúlyt a páciensnek legjobb értékere fordítjuk, és csak olyan módszereket alkalmazunk, amelyek bizonyítékokon alapulnak, hogy a legköltséghatékonyabbak és legbiztonságosabbak legyenek”

Hatékonyságra tervezve

A minőségi ellátás előállítása nem kell, hogy drága legyen. A fizioterapeuták a páciensek motiválására és jólétére koncentrálhatnak, miközben a modern technológia pontosan és biztonságosan gondoskodik az ismétlődő munkáról. Ez növeli a betegek elégedettségét, miközben a kezelésenkénti költség lényegesen alacsonyabb marad, mint a hagyományos fizioterápia esetében. Továbbá a személyes, manuális munka nagy része az első alkalommal történik, amikor a páciens megjelenik. Ezt követően a terhelés drámaian csökken, és a gyógytornász a kritikusabb feladatokra tud koncentrálni.

„A kritikus összetevő az a képesség, hogy az eredményeket a betegek és a fizetők számára is érthető módon mérjük”

Jövőbiztos befektetés

A DAVID technológiát tartósra tervezték. A teljesen működőképes DAVID rendszerek 25 év után is működőképesek. Minden szoftverrendszer Linux alapú és automatikusan frissül. Új funkciókat adunk hozzá, és mindenki számára azonnal elérhetők. Megosztják a világ minden tájáról származó bevált gyakorlatokat. A platformhoz harmadik féltől származó technológiát adnak, amely leegyszerűsíti az adatgyűjtést és a jelentéskészítést. Használja ki az adatok előnyeit.

Szisztematikusan jelenítse meg eredményeit minimális erőforrás-felhasználással. A DAVID platform automatikusan összegyűjti az összes tesztelési és terhelési adatot, a kérdőíveket e-mailben, táblagépen vagy okostelefonon keresztül, a jelentés pedig egy gombnyomással megtörténik. A HL7 integráció minden lényeges adatot továbbít a kórház EMR rendszerébe. De az eredmények nem csak az orvosok és a fizetők számára fontosak, hanem a programtervezés és a betegek motivációja szempontjából is.

Tudjon meg többet arról, hogy a DAVID megoldása hogyan viheti el fizioterápiás osztályát a 21. századba

Alább letöltheti tanulmányunkat, amely részletesen ismerteti a DAVID megoldásának tudományos, műszaki és gazdasági hátterét. További információért kapcsolatba léphet velünk. A rendszer egyediségét úgy érthetjük meg legjobban, ha megnézzük és a gyakorlatban kipróbáljuk. Nagy örömünkre szolgál egy ilyen látogatás megszervezésében.

A gerinc- és ortopédiai ellátás jövője

Fehér könyvünk letöltése