Platforma EVE

Pogledajte video EVE

U središtu naše solucije

Platforma EVE (eValuated Exercise) je softver koji upravlja cijelim procesom tretmana – pomaže grupirati pacijente, automatizira stvaranje programa tretmana, vodi kroz individualne vježbe i skuplja sve podatke za izvještaj, pomaže terapeutima u donošenju boljih izbora u tretmanu i  motivira klijente na njihovu putu oporavka. Funkcionira i kao upravljački alat u izvještavanju o kvantiteti i kvaliteti rada instruktora i klijenata, sve online i u stvarnom vremenu. Cijela EVE platforma trenutno je dostupna na više od 15 svjetskih jezika.

Pogledajte video EVE

Svi podatci o tretmanu neposredno su dostupni za izvještaje samo u nekoliko klikova – bilo kad i bilo gdje.

EVE Web Access

EVE Web Access je usluga oblaka koja pomaže stručnjacima da usmjeravaju tretman svojih pacijenata. Može oblikovati inteligentne protokole tretmana utemeljenih na dijagnozi koji se mogu brzo primijeniti na korisnicima ovisno o podatcima iz njihove anamneze i rezultatima mjerenja. Automatsko prikupljanje podataka čini bilježenje napretka programa lakim i učinkovitim. Mnogostruki individualni i skupni izvještaji su dostupni za prikaz rezultata. Kao pravoj usluzi oblaka, sustavu se može pristupiti putem mrežnog pretraživača pri čemu su mobilni uređaji u potpunosti podržani.

EVE Web Access >


Modul upitnika

S modulom upitnika EVE Web Access dobiva sposobnost praćenja upitnika o sveobuhvatnom ishodu rezultatima tretmana. Upitnici se mogu popuniti pomoću Info-Kioska EVE, mobilnih uređaja ili mrežnog pretraživača putem e-mail poveznice. Prikupljanje podataka o ishodu tretmana također se može automatizirati i unaprijed programirati. Modul podrazumijeva nekoliko standardnih upitnika i ima fleksibilnu formu za generaciju upitnika napravljenih za pojedinačne slučajeve.

Modul upitnika >


Modul dodatnih vježbi

Aktivna terapija, uz vježbe na spravama,  često uključuje dodatne elemente. Modul dodatnih vježbi proširuje funkcionalnost EVE-a na upravljanje svim vrstama vježbi i istezanjima. One se mogu dodati u program svakog klijenta jednako kao vježbe na spravama. Ovaj modul ima prilagodljivog uređivača vježbi koji omogućuje oblikovanje posebnih vježbi uz instrukcijske vježbe i video zapise. Klijenti mogu zabilježiti izvršavanje vježbi pomoću Kioska za vježbe, Info-Kioska ili svojih mobitela. Modul uključuje i oblikovanje kućnog programa. Može se izravno ispisati ili poslati iz sustava putem privitaka elektroničkoj pošti.

Modul dodatnih vježbi >

Terminali EVE

Terminal EVE je multifunkcionalni touch-screen u boji. Pacijenti se upisuju na svaki uređaj RFID karticom. Prikaz je čitak i razumljiv. Postavke sprave automatski se prilagođavaju i korisnici dobivaju upute o ispravnim parametrima treninga. Program na ekranu vodi kroz epizodu treninga i daje neposrednu povratnu informaciju o kvaliteti izvedenog treninga. Instruktori uz pomoć testnog pregleda lako mogu izvesti izometričke testove i testove pokretljivosti, pri čemu se rezultati prikazuju u pravom vremenu. Svi rezultati mjerenja i podatci o vježbama prenose se putem pristupa internetu (bežičnog ili ne) u oblak i tamo su u stvarnom vremenu dostupni za pregled pomoću softvera poslužitelja EVE Professional Web Access.

Terminal EVE >

Info-Kiosk EVE

Multifunkcionalni alat koji pokazuje klijentima program vježbi te kvalitetu aktualne izvedbe u odnosu na prošle, a stručnjacima daje ažurirane informacije. Klijenti se na kiosku prijavljuju na epizodu tretmana uz pomoć RFID kartice. Na Info-Kiosku mogu se ispuniti upitnici o razini bola kod pacijenata kao i drugi, preprogramirani upitnici. Tamo su dostupni i detaljni podatci o vježbama.

Info-Kiosk ima precizan touch-screen prikaz. Za rad terapeuta dostupan je s tipkovnicom.

Info Kiosk 

Kardio testiranje

S ovom novom karakteristikom EVE se može koristiti u evaluaciji kardiovaskularnog zdravlja i njegovog napredovanja. To je u skladu s Davidovim dugoročnim ciljem dizajniranja proizvoda koji našim krajnjim korisnicima pomažu holističkim pristupom.

Submaksimalno potvrđeno kardiološko testiranje može se izvesti uz medicinske verzije Davidovih bicikla (uključujući i ležeći bicikl) uz Polarov remen za nadzor rada srca. Tijekom testiranja bilježe se razine srčane frekvencije pri automatskom povećanju razine otpora koje se odvija prema unaprijed programiranom ritmu.

Test se završava kada se dosegne predodređeni prag srčane frekvencije. Rezultati se uspoređuju s utvrđenim referentnim vrijednostima i prema tomu se daje ocjena od 1 do 5 prema sustavu IPN (IPN = Institut für Prävention und Nachsorge, Institut za prevenciju i naknadnu njegu, Cologne). Sustav također izračunava indirektnu vrijednost maksimalne potrošnje kisika (VO2Max) i preporučenu srčanu frekvenciju srca pri treningu na različitim kardio spravama.

Mogu se napraviti grafički prikazi testova koji vizualiziraju napredak rada srca, razinu snage koraka i rezultate treninga. Tu su uključene i linije trendova napretka ako se izvode mnogostruki testovi. Rezultati kardioloških testova automatski su pridruženi rezultatima drugih testova u EVE izvještajima o slučajevima.

Budućnost kralježnice i ortopedska njega

Preuzmite našu brošuru