Konstruirana za vas

Nova generacija u rehabilitacijskoj tehnologiji.

Sa svojim korijenima u sportskoj znanosti, tehnologija David je napravljena tako da zadovolji najzahtjevnije potrebe vrhunskih sportaša. Za to su bila potrebna beskompromisna biomehanička rješenja. Najnovija verzija sprava David temelji se na novoj, inteligentnoj tehnologiji s automatiziranim prilagodbama i softverom u oblaku.

Centrala sustava.

Platforma EVE upravlja cijelim procesom tretmana, vodi kroz individualne vježbe i prikuplja sve podatke za izvještaj. Pomaže terapeutima u donošenju boljih izbora u tretmanu i motivira klijente na njihovu putu oporavka.

 

 

 

Strojno učenje

Uz visokokvalitetne sveobuhvatne podatke, David se sada pomiče na sljedeću razinu analitike podataka koja koristi Umjetnu inteligenciju (Artificial Intelligence – AI). Uz pomoć  sofisticiranih algoritama i rapidnog rasta količine podataka o pacijentima, Davidov Al-motor optimizira proceduru skupljanja podataka, pronalazi podskupine pacijenata sa sličnim reakcijama na tretman, predviđa ishode tretmana i optimizira tretman tijekom različitih stadija liječenja.

Optimizirana biomehanika

Dobro osmišljen program vježbi sprječava bilo kakav štetan pokret, blago djeluje na zglobove, ali znatno aktivira mišiće i može se detaljno prilagoditi svakoj osobi.

Pročitajte više >

Potpuna integracija

David kontrolira sve aspekte razvoja softvera, dizajna i proizvodnje svojih sprava. To jamči potpunu integraciju ukupne tehnologije i iskustva najzadovoljnijih korisnika.

Pročitajte više >

Tehnički podaci

Saznajte više >

Budućnost kralježnice i ortopedska njega

Preuzmite našu brošuru