Naša solucija

Pokret kao lijek

Pokret može biti vrlo efektan lijek u tretmanu mišićno-koštanih problema previše lijeka može biti štetno, a premalo neće imati željeni učinak. To vrijedi i za pokret.

Prava mjera

Glavna komponenta za uspješan napredak krije se u sposobnosti kvantifikacije i kontroli svih varijabli u terapijskom vježbanju. To je moguće ako su sprave dizajnirane tako da pružaju kontinuirano opterećenje kojim je lako baratati kroz cijeli opseg pokreta. Način i brzinu izvođenja pokreta precizno kontrolira reaktivna grafička povratna informacija terminala EVE koja osigurava praćenje individualno propisanog sigurnog opsega pokreta.

Pročitajte više o EVE-u

Optimizirana biomehanika

DAVID Solution raspolaže spravama s optimiziranim biomehaničkim svojstvima za kralježnicu, ramena, kukove i koljena. Te sprave postavljaju zglob i os u pravilan položaj, primjenjuju znanstveno dokazane pravilne krivulje opterećenja i izolaciju ciljanih dijelova tijela pomoću dostupnog načina fiksacije One su izuzetno blage prema zglobovima, a istovremeno ostvaruju najbolji mogući efekt neuromišićnog treninga.

Svi parametri treninga se količinski određuju i nijansirano prilagođavaju svakom pojedincu.

Pročitajte više o biomehamici >

Visoka produktivnost

Unatoč svoj sofisticiranosti sprava i programa, Davidove sprave izuzetno je jednostavno koristiti. Za registraciju na svaku spravu koristi se RFID kartica. Sjedišta i drugi potporni elementi automatski se prilagođavaju i program se prenosi iz oblaka. Nakon nekoliko posjeta uz stručne instrukcije, pacijenti su spremni samostalno koristiti sustav oslobađajući ljudske resurse za zahtjevnije zadatke. Jedan terapeut istovremeno može kontrolirati 3 – 6 klijenata bez ikakvog kompromisa u kvaliteti tretmana. Osim toga, tako se potencira samostalna briga klijenata o sebi, a to je dokazano, i ekonomski i medicinski, vrlo učinkovito.

Cjelovita baza podataka

Svi se relevantni podatci automatski prikupljaju iz nekoliko izvora. To su elektronička pošta, poveznice, tableti, mobilni telefoni, Info-Kiosk i Davidove sprave. Prikupljanje podataka unaprijed je programirano u skladu s tijekom svakoga procesa i zbog toga svi podatci stignu na jedno mjesto uz minimalnu ljudsku intervenciju. Podatci se dobivaju iz upitnika, digitalnih analiza boli (eng. Pain Drawings), testova i vježbi.

Svi su podatci u svakom trenutku dostupni za izvještaje i analize. Uz samo jedan klik ažurirani status svakog klijenta je na dohvatu ruke. Svi podatci iz relevantnih centara ili podatci na razini Davidove mreže voditeljima su uvijek na raspolaganju.

 

Napredna tehnologija treninga.

Vođenje softverom iz oblaka.

Nadzor i prikupljanje podataka.