Neograničene mogućnosti

Zdravstveni stručnjaci u više od 30 zemalja koriste David Solution terapiju vježbanjem i mogu pomoći milijunima klijenata s mišićno-koštanim bolom.

David Solution terapija vježbanjem jednostavno se primjenjuje svuda u svijetu, uz jamčenu visoku kvalitetu rezultata zbog automatskog planiranja protokola, nadzora adaptivnog napretka u opterećenju i bola tijekom cijeloga programa. Automatizacija, samostalni trening kontroliran bio-feedbackom i mrežni sustav kontrole kvalitete povećavaju protok klijenata i značajno smanjuju troškove tretmana.

David Solution rezultat je višegodišnjeg kliničkog iskustva i znanstvenih podataka koji nude pacijentima visoko efektivne instrumente i osiguravaju pozitivne ishode tretmana. Na području rehabilitacije i prevencije, David je stvorio precizan koncept koji uzima u obzir izbor, evaluaciju i naknadni tretman klijenata na jednostavan način.

Uz tisuće instalacija širom svijeta David je svojim jedinstvenim dizajnom i posebnim iskustvom treninga za klijente privukao ljude različitih profila, od onih iz kraljevskih obitelji do običnih građana, od vrhunskih sportaša do članova fitnes klubova, od mlađih do starijih. DAVID Solution prigodan je za ogroman broj ljudi  njegov konstantan razvoj pruža kvalitetu koja priznaje krajnjeg korisnika.