Betegtájékoztatás

Minden betegnek joga van a legjobb kezeléshez

Akut vagy krónikus hát-, nyak-, váll-, csípő- vagy térdfájdalomtól szenved? A David Health Solutions élvonalbeli technológiát alkotott az ortopédiai és a gerinc panaszok elsődleges kezelésére. Világszerte több mint 400 referencia központtal, köztük kórházakkal, ortopédiai központokkal és fizioterápiás klinikákkal dolgozunk együtt a legteljesebb és legfejlettebb megoldásokkal. Célunk az Ön életminőségének javítása.

Referenciaközpont keresése

 

 

 

Vizsgálat és mérés

Minden David Referencia Központ hozzáfér a teszteléshez és méréshez szükséges, fejlett EVE szoftverhez. Az EVE platform lehetővé teszi az orvosok, fizioterapeuták és a klinika személyzete számára, hogy szorosan nyomon kövessék és ellenőrizzék a rehabilitáció folyamatát.

 

 

 

 

 

Biztonságos tréning innovatív rehabilitációs berendezésekkel

Ha egy David Referencia Központban David gépekkel téningezik, biztos lehet benne, hogy a legfejlettebb rehabilitációs berendezésekkel kezelik. Ezeket a berendezéseket kifejezetten az Ön mozgásszervi fájdalmainak csökkentésére tervezték. A David gépek biztonságosak és orvos technikai tanúsítvánnyal.

 

 

 

 

Kezelés tiszta környezetben

A David Referencia Központokban a minőség és a biztonság mellett állunk ki. A higiénia az egyik legfontosabb szempontunk.

 

 

 

 

 

Okleveles David oktatók

Minden egyes Dávid Referencia Központban szakképzett Dávid terapeuták dolgoznak. A legjobb kezelést kínáljuk az ortopédiai és mozgásszervi rendellenességek kezelésére.