3 manieren hoe de EVE Kalender uw fysiotherapie praktijk helpt bij een effectieve planning

De nieuwe EVE kalender update is beschikbaar! Het EVE software platform ondersteunt meer dan 500 ziekenhuizen, orthopedische centra en fysiotherapie klinieken over de hele wereld. Het softwareplatform is onlangs bijgewerkt met een volledig geïntegreerde agenda functionaliteit voor individuele planning en groepsplanning. Welke functies bevat deze nieuwe update? Hoe ondersteunt de agenda functionaliteit fysiotherapie praktijken in hun dagelijkse werkzaamheden? Lees ons laatste artikel en interview met Nordic Health fysiotherapeut Johanna.

Nieuwe upgrade van EVE softwareplatform voor ziekenhuizen, fysiotherapieklinieken, fitnesscentra

Het EVE-platform (eValuated Exercise) is geavanceerde revalidatiesoftware die het hele behandelproces beheert – het helpt patiënten, automatiseert het maken van behandelprogramma’s, begeleidt individuele oefeningen en verzamelt alle gegevens voor rapportage. Het helpt therapeuten bij het maken van betere behandelkeuzes en motiveert cliënten in hun revalidatie.

Het hele EVE-platform is momenteel beschikbaar in meer dan 20 verschillende talen.

Physiotherapist software and technology for patient workJohanna helpt een patiënt met oefeningen op de G640 schouder interne rotatie

 

De nieuwe functionaliteit voor patiënten planning en personeelsplanning maakt EVE tot een veelzijdig hulpmiddel voor de dagelijkse werkzaamheden van een kliniek. De kalender is volledig interactief.

Laten we eens kijken naar 3 manieren waarop de nieuwe EVE-kalenderfunctionaliteit artsen, fysiotherapeuten en personeel ondersteunt in hun dagelijkse werk.

1. EVE kalender helpt fysiotherapeuten en kliniekpersoneel bij het organiseren van afspraken met patiënten.

Johanna, een fysiotherapeute bij Nordic Health clinic in Helsinki, Finland deelt hoe de EVE-kalender haar heeft geholpen in haar dagelijkse werk.

De EVE-kalender is een grote hulp voor onze kliniek. We gebruiken de EVE-kalender van de kliniek om afspraken met patiënten te boeken, schema’s te maken en patiëntenslots te organiseren.

 

Calendar-software-for-hospital-physiotherapy-center

“De EVE-kalender is een grote hulp voor onze fysiotherapie praktijk. We gebruiken de EVE-kalender van de praktijk om patiëntenafspraken te boeken, schema’s te maken en patiëntenslots te organiseren. Iedereen in de kliniek kan de kalender bekijken, schema’s bewerken en patiëntenafspraken boeken.”

De kalender biedt een handig overzicht van de dagelijkse werkzaamheden van de kliniek. Het interactieve platform maakt het gemakkelijk om te slepen en elke kalender aan te passen aan uw behoeften.

Afspraken, evenementen en vergaderingen kunnen worden gemaakt voor individuele patiënten of zelfs patiëntengroepen.

Calendar software for physical therapy center

 

2. Alle patiënten informatie van oefenverslagen tot afspraken in één digitaal bestand op EVE

De EVE Kalender is gemakkelijk toegankelijk op het EVE software platform. In feite is alles binnen EVE met elkaar verbonden.

Johanna denkt na over de eenvoud van EVE. “Het is handig dat zowel het patiëntensysteem als de agenda in hetzelfde EVE-platform zitten. Vanuit de agenda-afspraak van de patiënt heb ik direct toegang tot het dossier van de patiënt in EVE. Dit omvat alles zoals hun behandelprogramma tot bezoeknotities en oefenresultaten.”

Physiotherapist calendar app

Hieronder ziet u het dossier van patiënt Sarah Smith in EVE. Het kliniekpersoneel heeft toegang tot Sarah’s patiëntinformatie, trainingsgegevens en kan zelfs de komende patiënten afspraken zien. (Let op: dit is een voorbeeldpatiënt en bevat geen persoonlijke informatie).

Calendar-for-physiotherapy-center

 

3. Patiënten afspraken en personeelsplanning gemakkelijk gemaakt met EVE Kalander

De kalender helpt ook bij het plannen van kamers en personeel in uw centrum. In EVE kalender kan elke therapeut zijn eigen beschikbaarheid, vakanties en afspraken organiseren. Centra kunnen meerdere kalenders aanmaken die gedeeld kunnen worden door al het centrumpersoneel of niet zichtbare individuele kalenders.

De kalender maakt het gemakkelijk om vergaderingen te plannen voor al het kliniekpersoneel omdat ieders beschikbaarheid in één kalenderweergave staat. Therapeuten kunnen ook in hun eigen profiel zien voor welke evenementen zij verantwoordelijk zijn. EVE waarschuwt ook voor komende evenementen.

Calendar for hospital physiotherapy center personnel

 

Kalenderfunctionaliteit ondersteunt uw fysiotherapiepraktijk

De nieuwe functionaliteit voor planning en personeelsplanning maakt EVE tot een veelzijdig hulpmiddel voor de dagelijkse werkzaamheden van een kliniek. De agenda is volledig interactief en ondersteunt drag-and-drop en meerdere aanpassingsmogelijkheden.

Het personeel kan reserveerbare agenda slots aanmaken die door klanten geboekt kunnen worden. Deze slots zijn ook boekbaar door de patiënten in de komende EVE mobiele app.

In EVE Kalender kunt u:

  • Verschillende kalenders aanmaken voor de behoeften van uw kliniek
  • Kliniek-specifieke kalenders of persoonlijke kalenders aanmaken
  • Elke kalender aanpassen met verschillende opties
  • Reserveerbare slots voor afspraken aanmaken en bewerken
  • Een evenement boeken voor individuele klanten en klantengroepen
  • Kiezen uit verschillende soorten evenementen zoals klantafspraken of vergaderingen
  • Bekijken en organiseren van personeelsplanning
  • Efficiënt plannen van kliniekmiddelen

Watch the EVE Calendar video

Bent u een DAVID klant en geïnteresseerd in de EVE kalender voor uw kliniek of praktijk? Neem contact op met uw DAVID Distributeur voor meer details over de speciale deal van vandaag voor een EVE software upgrade.

Bent u nog geen DAVID klant? Neem contact met ons op voor een gesprek, of zelfs een demonstratie van de EVE software, en leer meer over hoe uw centrum kan profiteren van de DAVID technologie!