Fysiotherapie Meeuwenlaan – fysiotherapie Katwijk

Nederland | Fysiotherapie praktijk | Rug- en nek toestellen

Bij uw eerste afspraak proberen we een zo goed mogelijk beeld te krijgen van uw klachten door u vragen te stellen en lichamelijk te onderzoeken. Iedere klacht en iedere situatie is verschillend en ieder lichaam reageert anders. Daarom maken we samen met u een behandelplan.

Wij maken in de behandeling gebruik van mobilisaties, massage en van fysiotechniek (apparatuur). Een belangrijk onderdeel van de behandeling is vaak oefentherapie, waarbij de oefeningen ook thuis gedaan moeten worden. Dit is nodig om de oefeningen echt ‘eigen’ te maken, of het nu gaat om spierkracht of beweeglijkheid van gewrichten te verbeteren, om ademhalings- en ontspanningsoefeningen of om houdingsverandering. Het gaat erom dat u zich bewust wordt hoe u het beste uw lichaam gebruikt en weer vertrouwen krijgt in uw lichaam. Wij adviseren en begeleiden u in de terugkeer naar werk/activiteiten. Het is hierbij belangrijk dat u weet hoe u verantwoord en veilig kan bewegen met zo min mogelijk kans op herhaling van uw klachten.

Meeuwenlaan 47

2225 PE , Katwijk aan Zee

Netherlands

 Fysiotherapie wordt tegenwoordig niet meer vanuit de basisverzekering vergoed dus u heeft wel een aanvullende verzekering nodig.

Fysiotherapie Meeuwenlaan – fysiotherapie Katwijk