Het EVE platform

Bekijk de EVE video

De kern van onze oplossing

Het EVE-platform (eValuated Exercise) is een revalidatie software die het hele behandelingsproces beheert – helpt bij het administreren van patiënten, automatiseert het maken van behandelprogramma’s, begeleidt bij individuele oefeningen en verzamelt alle gegevens voor rapportage. Het helpt therapeuten bij het maken van betere behandelkeuzes en motiveert patiënten tijdens hun herstel. Het fungeert ook als een managementtool bij het rapporteren van de kwantiteit en kwaliteit van de verrichtingen van de fysiotherapeuten en patiënten, alles online en in real-time. Het volledige EVE-platform is beschikbaar in het Nederlands en meer dan 15 verschillende talen.

Bekijk de EVE video

“Alle behandelgegevens zijn direct beschikbaar voor rapportage met een paar klikken – overal en altijd.”

EVE Web Access

De EVE Web access is een EPD cloudservice die behandelaars helpt bij het beheren van de behandeltrajecten van hun patiënten. Het beschikt over functionaliteit om intelligente diagnose-gebaseerde behandelprotocollen te ontwerpen die snel op patiënten kunnen worden toegepast op basis van hun achtergrond- en meetgegevens. Automatische gegevensverzameling maakt het volgen van de voortgang van het behandeltraject eenvoudig en efficiënt. Er zijn meerdere individuele en groepsrapporten beschikbaar voor resultaatrapportage. Als een echte full cloud service is het systeem toegankelijk met een web-browser en worden mobiele apparaten volledig ondersteund.

EVE Web Access

Vragenlijst module

De vragenlijstmodule voegt uitgebreide mogelijkheden voor het bijhouden van vragenlijsten toe aan EVE Web Access. Vragenlijsten kunnen worden ingevuld met de EVE Info-Kiosk, een mobiel apparaat of een webbrowser via een e-mailkoppeling. Het verzamelen van uitkomsten kan ook worden geautomatiseerd en gepland. De module bevat verschillende standaard vragenlijsten en heeft een flexibele formulier editor voor het genereren van vragenlijsten op maat. Het verzamelen van uitkomsten is nog nooit zo eenvoudig geweest.

Questionnaire Module


Extra functionele oefeningen

Oefentherapie bevat vaak extra elementen bovenop de apparaat-gebaseerde oefeningen. De module voor extra oefeningen breidt de EVE-functionaliteit uit om allerlei soorten functionele efeningen toe te voegen aan het oefenschema.  De module heeft een veelzijdige oefen-editor die het mogelijk maakt oefeningen op maat te maken met instructiebeelden en video’s. Klanten kunnen de Oefen-Kiosk, Info-Kiosk of hun eigen mobiele apparaat gebruiken om de oefeningen als gedaan te markeren. De functionaliteit omvat ook het beheer van thuisprogramma’s. Deze kunnen rechtstreeks uit het systeem worden verzonden als e-mailbijlage of worden afgedrukt.

Additional Exercise Module

EVE-terminals

De EVE-terminal is een multifunctioneel toutch screen in full-color. Patiënten loggen op elk apparaat in met een RFID-kaart. Het display is gemakkelijk af te lezen en spreekt voor zich. De instellingen van het apparaat worden automatisch aangepast en gebruikers krijgen begeleiding over de juiste trainingsparameters. Het programma op het scherm leidt de gebruiker door de trainingssessie en geeft onmiddellijke feedback over de kwaliteit van de uitgevoerde training. Fysiotherapeuten/instructeurs kunnen gemakkelijk isometrische en mobiliteits tests uitvoeren met behulp van de testweergave en de resultaten worden in real-time weergegeven. Alle meet- en trainingsgegevens worden via een netwerkverbinding (draadloos of bekabeld) overgebracht naar de cloud server en de gegevens kunnen met de EVE Professional Web Access server software in real-time worden bekeken.

EVE Terminal

EVE info-kiosk

Een multifunctioneel instrument dat patiënten hun oefenprogramma toont met de voortgang van huidige en eerdere bezoeken en dat actuele informatie verstrekt aan de therapeut of instructeur. De pijngegevens van patiënten en andere voorgeprogrammeerde vragenlijsten kunnen op de Info-Kiosk worden ingevuld. Er zijn ook gedetailleerde trainingsgegevens beschikbaar voor patiënten.

De Info-Kiosk werkt met een nauwkeurig touch screen display. Beschikbaar met een toetsenbord voor gebruik door de therapeut.

Cardio testen

Met deze nieuwe functie kan EVE worden gebruikt voor het evalueren van de cardiovasculaire gezondheid en de vooruitgang daarvan. Dit ondersteunt Davids langetermijndoel om producten te ontwerpen die onze klanten op een holistische manier helpen.

De submaximale gevalideerde cardiotest is veilig, snel en eenvoudig uit te voeren. De test kan worden uitgevoerd met de medische versies van David Cycles (ook ligfiets) en vereist een Polar-hartriem.

Tijdens de test worden de hartslagniveaus geregistreerd terwijl het weerstandsniveau automatisch toeneemt in een vooraf berekend tempo. De test eindigt wanneer de vooraf bepaalde hartslagdrempel wordt bereikt. De resultaatwaarden worden vergeleken met gevalideerde referentiewaarden en er wordt een IPN-score van 1-5 gegeven. Het systeem berekent ook een indirecte VO2Max-waarde en aanbevolen trainingshartfrequenties voor verschillende cardioapparaten.

Er kan een grafisch testrapport worden gegenereerd dat de hartslagprogressie, de stapkrachtniveaus en de resultaten visualiseert. Het bevat progressietrendlijnen als er meerdere tests zijn uitgevoerd. Cardiotestresultaten worden ook automatisch opgenomen in de EVE casusrapporten met andere testresultaten.

De toekomst van Fysiotherapie

Download onze White Paper (in Engels)