Ontworpen voor de zorgprofessional

De nieuwe generatie in revalidatie technologie.

Met zijn wortels in de sportwetenschap werd de David-technologie ontwikkeld om aan de meest veeleisende behoeften van topatleten te voldoen. Dit vereiste compromisloze biomechanische oplossingen. De nieuwste G-line versie van de David toestellen is gebaseerd op nieuwe, intelligente technologie met geautomatiseerde aanpassingen en cloud-based EVE software.

De kern van het systeem.

Het EVE-platform beheert het hele behandelproces, begeleidt bij individuele oefeningen en verzamelt alle gegevens voor rapportage. Het helpt therapeuten bij het maken van betere behandelkeuzes en motiveert patiënten in hun hersteltraject.

Machine learning

De David-technologie is op weg naar het volgende niveau in gegevensanalyse, waarbij gebruik wordt gemaakt van kunstmatige intelligentie (AI). Met behulp van geavanceerde algoritmen voor machinaal leren en snel groeiende patiëntgegevens optimaliseert de AI-engine van de David toestellen de gegevensverzamelingsprocedure, vindt hij subgroepen van patiënten met een vergelijkbare respons op de behandeling, voorspelt hij de behandelingsresultaten en optimaliseert hij de behandeling tijdens de verschillende fasen van de behandelperiode.

Geoptimaliseerde biomechanica

Een goed ontworpen oefening voorkomt schadelijke bewegingen, is gebruiksvriendelijk voor de gewrichten maar zeer doeltreffend voor de spieren en kan gemakkelijk op elk individu worden afgestemd.

Leer meer

Totale integratie

DAVID controleert alle aspecten van zijn software-ontwikkeling, toestelontwerp en fabricage. Dit garandeert een totale integratie van alle technologieën om de klant een zo bevredigend mogelijke ervaring te bieden.

Leer meer

De toekomst van Fysiotherapie

Download onze White Paper (in Engels)